tiistai 19. joulukuuta 2017

Pipari-rahkajälkkäri joulupöytään

Jos mietit, mitä hyvää voisi tarjota joulun alla jälkiruuaksi, niin tässä erityisen hyvä jälkkäriohje: Pipari-rahkaherkku. 

Tein tästä hyydykekakku version itsenäisyyspäivän juhliin. Rahkaa jäi yli, joten herkuteltiin poikaystävän kanssa kotona päiväkahvilla tällä pipari-rahkaherkulla.



Jälkiruokaan tarvitset:
- 3dl puolukkasurvosta
- 2dl kuohukermaa
- 200g piparirahkaa
- piparkakkuja

Tee näin:
1. Vatkaa kerma vaahdoksi
2. sekoita piparirahka ja puolukkasurvos keskenään
3. Sekoita kerma rahkaseoksen sekaan
4. Murskaa piparkakkuja (ei ihan pieneksi muruksi, jätä isompiakin paloja)
5. Kasaa läpinäkyviin laseihin kerroksiksi. Piparimurua, rahkaa, piparimurua ja rahkaa.
6. Koristele kokonaisella piparkakulla ja puolukoilla



Ja tässä näette kakun, johon suurin osa rahkasta tuli. Ylijäämästä tein jälkkäriä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti