lauantai 9. huhtikuuta 2016

DIY Tofu-parsakaalipasta


Kokeilin tänään laittaa ruokaa tofusta ensimmäistä kertaa elämässäni. Tein tofu-parsakaalipastaa ja voin sanoa, että lopputulos oli hyvä. Inspiraatiota sain TÄSTÄ videosta. Ruoka oli maukasta, helppotekoista ja kevyttä. Sopii mainiosti lauantaipäivän lounaaksi. Ajattelin jakaa ohjeen myös teidän kanssanne :)

Tarvikkeet:
- 250g tofua (itse käytin basilikalla maustettua)
- 2 suurta herkkusientä (käytin tuoreita)
- Keskikokoinen parsakaali (tuoreena)
- Keskikokoinen sipuli
- 1-2 valkosipulin kynttä
- 2dl ruokakermaa 
- Pastaa (käytin itse Myllyn Paras tummaa makaroonia)
- jotain öljyä tms. paistamiseen

Valmistus:
1. Silppua sipuli ja valkosipuli, paloittele sienet ja parsakaali ja kuutioi tofu
2. Kuullota sipulit ja sienet paistinpannulla, keitä parsakaali ja paista tofu
3. Sekoita kaikki ainekset samalla paistinpannulla ja lisää ruokakerma ja mausteet
4. Keitä pasta (anna kastikkeen keittyä kasaan pastan keittoajan)
5. Siivilöi pasta ja sekoita kastike pastan sekaan.
6. Haluttaessa pastan sekaan voi raastaa juustoa

En tosiaan ole kokki enkä minkäänlainen ruuanlaiton mestari, mutta tykkään kokeilla uusia ruokia :D 

Höpöttelen teille taas joskus. Laittakaa kommenttia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti