tiistai 31. heinäkuuta 2018

NYX haul

Heippati hei! Pyörähdin Sokoksen alennusmyynneissä toissapäivänä töistä tullessani ja kävin kokeilemassa muutamia ale-huulipunia. Rakastuin liian paljon näihin metallinhohtoisiin puniin ja oli pakko käydä seuraavana päivänä ostamassa omaksi muutama. Kävin siis eilen vähän huulipunashoppailuilla syksyä varten. Löysin 3 ihanaa sävyä, joita mulla ei vielä ole (neljäskin sävy löytyi, mutta ostan sen ehkä vähän myöhemmin...). Rakastan NYX:in huulipunia, sillä niissä on oikeasti hyvä pigmentti ja sävyjä on paljon.

Kuvat on muuten otettu mun uudella kännykällä (Huawei P Smart), jonka ostin reilu viikko sitten, sillä kamerani on varmaan 15 vuotta vanha ja kuvanlaatu alkaa vedellä viimeisiään.




Repäisin ja ostin liilan huulipunan. Hintaa kyseisellä tuotteella oli vähän yli 4e. Otin pieeenen riskin, sillä liila huulipuna saattaa joskus näyttää siltä, että huulet sinertää kylmyydestä ja hypotermia on lähellä. Yllätyin, kuinka kivalta näinkin kylmä sävy näyttää. Mietin myös liilan sävyn yhteensopivuutta oranssihtavaan tukkaan... en osaa sanoa. En ole meikki guru. Tykkään tästä liilasta.


Alunperin rakastuin ensimmäisenä tähän hologram huulipunaan. Tästä Tulee mieleen 2000-luvun ala-aste discon huulikiilteet. Ostin ylläolevan liilan huulipunan tälle hologram huulipunalle pohjaksi. Tämä huulipuna toimii myös high lightina. 


Ja vielä yksi! Oranssi huulipuna! Tässä on jotain metallinhohtoa seassa ja väriä löytyy! Tämä näytti ihan kivalta oranssin tukan kanssa. Kuva vääristää väriä vähän, mutta huulipuna on siis oranssi. Ei punainen.



Nämä huulituotteet tulee todellakin käyttöön! Laskin tuossa, että minulla on jo 10 huulipunaa... kaikki muut värit on sellaisia "aikuisia" sävyjä (eri sävysiä nudeja, viininpunainen, ruskea...) joten nyt oli jo aikakin kokeilla jotain uutta.

Huomaa, että syksy on tulossa, kun mun kirjotustahti tihenee :o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti