sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

26.4.2013 Justin Bieber in Helsinki

Oon vieläki ihan sekasi ja innosaan siitä kaikesta.... Tinnitus loppu vasta eilen aamupäivällä :DD (Erittäin pitkä, Justin Bieber painotteinen postaus luvassa) 
(Videoita tän postauksen lopussa....)

Saavuttiin Helsinkiin siinä yhen tai kahen maissa ja pääteltiin, että Kaisaniemen puistoin etkot ois jo menny, joten mentiin Kampin kiinalaiseen syömään. Sieltä kuitenkin suunnistettiin katteleen, oisko meno vielä päällä. Käveltiin kauniissa keväisessä vesisateessa ja kahen asteen lämpötilassa Kaisaniemeen ja siellä oli viimeset biisit soimassa. Nähtiin siellä Mikael Gabriel (  ), Cheek ja Diandra. Robbaria ei ehitty siellä nähä : ( mut mä näin Soikun (<--- hä-hä-hää! be jealous!)


Kun Kaisaniemestä päästiin, lähettiin Kamppiin tappaan aikaa, koska kello oli vasta vähän yli kolme ja ovet Hartwallille aukesi vasta kuuelta. Pari tuntia ehittiin pyöriä kampissa ja miettiä, että millä ihmeen junalla meijän pitäis sinne areenalle mennä. Päästiin kuitenki oikeeseen junaan (#PohjosenMaalaisjuntitEiOsaaSuunnistaa) kiitos kolmen ihanan belieberin, jotka ei valitettavasti ollu saanu lippuja, mutta jotka kuitenki aikoivat nähä Justinin edes vilaukselta (Ootte ihania!). Hartwall areenalle päästyä, hengailtiin siellä noin 2h vesisateessa, meikit levinneenä ja tukka sekasin. Oli meillä yks sateenvarjo ja siellä oli sellasia jänniä "lasikoppeja" joihin porukka pakkaantu kuivatteleen ja lämmitteleen. (Näin Tuulin siellä! Iiiih!) 


Jonottavan aika on pitkä....

Liput

Ylä-katsomon ovet

Enää 5 minuuttia ovien avautumiseen!
Päästiin sitten vihdoin ja viimein sisälle. Sateenvarjoa ei saanu viiä etes sisälle, joten jouduttiin se jättään ovenpieleen : ( Oi sitä onnen tunnetta, ku pääsi käymään vessassa ja sai istua! Aulassa oli huomattavasti paljo kivempi oottaa areena hallin ovien avaamista, ku pihalla sateessa. Sitte viimein ku ne ovet aukes ja päästiin istuun paikoille, huomattiin kuin hyvät paikat meillä oikeesti oli! Katsomo 315, rivi 4 ja paikka 108! Sieltä näki koko areenan ja ihan älyttömän hyvin lavalle. :D
Robin lämppäsi! Robin osaa oikeestikki esiintyy ja laulaa! Mun ja siskon (Linnea) kiljumisesta ei tullu Robinin esiintyessä oikeen mitään ja oltiin sillee et "yhyy, ei me osata kiljua...". Vaikka en oo Robin fani, tykkäsin iha hirveesti Robinin omasta lämppäys showsta : ) (Robbarista on MAHDOTON saada hyvää kuvaa, ku se hyppii ja pomppii ja heiluu ihan koko ajan)

Permantolaiset vielä jonottaa : )

Tän verran porukkaa kasassa vähä ennen Robinin alotusta


Justin oli aidon tähden tavoin 50minuuttia myöhässä... Robinin lopetettua kaikki alko oottaan ite Justinia. Koko yleisö keksi ns "Yhteistä ajanvietettä" tekemällä käsillä aaltoja varmaan 10 kierrosta Hartwallin ympäri, paukuttamalla jaloilla lattiaan ja huutamalla "We want, we want Justin, Justin!" tai "justin Bieber! Justin Bieber!" ja kiljumalla vähän väliä ihan muuten vaan, nii ettei kukaan tienny mille kiljutaan. (antakaa anteeksi videon laatu)Kun Justin oli ollu joku puol 40 minuuttii myöhässä, tunnelma vähä lässähti ja kaikki alotti vaa tasaisen keskustelun. Sitte yhtäkkii, sinne seinälle PAMAHTI se "10 minutes until Justin Bieber" count down laskuri. Kukaan ei osannu oottaa sitä ja kaikki säikähti iha hirveesti ja areenan katto meinas revetä ääniaaltojen aiheuttaman paineen takii :DD Lähti sitte musta ja Linneastaki ääntä. Joka kerta ku mittarissa yks minuutti oli menny, kaikki kilju iha järkyttävän kovaa. (alla oleva video on koko keikan alotus)

Koko show oli ihan mahtava! Huomas että se oli iha viimesen päälle hiottu ja suunniteltu. Justin osaa oikeestikki esiintyy ja käyttää lavaa ja sen laulu kuulostaa OIKEESTI hyvältä livenä! :D (ennoo väittäny etteikö se kuulostais hyvältä äänitettynä...) En oikeesti pysty nyt yhtään sanoilla kuvaileen sitä keikkaa sen enempää, joten tässä ois kuvia.... (koko keikasta otin noin 200 kuvaa.... tässä ois muutama.... )

Sieltä se tulee....Ehdottomasti mun suosikki kuva tolta keikalta :DDJa sitte tässä ois muutama video mitä otin tuolta... : ) Enjoyyyy!


As Long As You Love Me:n alotus...

...Ja lopetus


Be Alright (Huomatkaa sydänmeri)


Believe.... (WE BELIEVE FOREVER!)


<3


Aivan ihana keikka! Toivottavasti Justin tulee uuestaaki Suomeen :DD Mietin vaa, että jos justin aiheutti tällasen hulluuden musaa, mitähän 1D aiheuttais... (kukaan ei haluu tietää)

(Saatan pistää vielä tänää videoita tänne, mut en välttis : ) ) Kommentoikaa, jos haluutte lisää kuvia tai videoita tai jos on jotain mielipidettä tästä : DD

6 kommenttia:

 1. oi juma, olitte samassa katsomossa ku me :D paitsi että me oltiin rivillä 10. törkeen hyvii kuvii sulla.
  ja hitsi, mua niin ärsyttää ku olisin halunnu tonne kaisaniemeen, mutta en päässy. koska cheek <3 ja miklu <3 ja jontte <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Mulla saatto olla ehkä vähä liian hyvä kamera tonne, mut eipä kukaan tullu valittaan :DD

   Poista
 2. Oi vitsi, vähän oot nähny paljon vaivaa tähän postaukseen! C: Justin ei ehkä oo sitä mun lempparimusaa, mutta ei kai kukaan voi kiistää sen lahjakkuutta ja olis ollu kyllä tosi siistiä nähdä se! :) Sulla on muute hirmusen kiva blogsu!

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Emilia, pakko kommentoida, että ei oo yllätyskään että justinin ääni kuulostaa hyvältä livenä, koska sillä tulee se aina nauhalta konserteissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sillä kuulemma on taustanauha joissain paikoissa, mut sillee et se pystyy laulaan siihe päällekki (kuulemma koska sen pitää keskittyy nii moneen asiaan yhtäaikaa....) :DD (tarkistin)

   Poista