perjantai 31. toukokuuta 2013

Lukion ekaluokka käyty :DD

Anteeksi hirveesti, ku en oo kirjottanu pitkää aikaan. :< Ei vaa oo tapahtunu mitää sellasta, mikä ois nii intresanttia : ) Nyt mulla on ees jotain pientä ja vähäpätöistä höpistävää.

Tiistaina käytiin syömässä Juolukka-vartiolle tarkoitettu palkintoateria. Minä ja Sanniki mentii mukaan, vaikka ei oltu periaatteessa osallisena mitenkään sen aterian hankintaan :DD Oli iha tosi hyvää ruokaa! Alkupalaks oli juuressosekeittoa, pääruuaks pekonissa paitettua maksaa (oli oikeestikki hyvää) ja kermaperunoita ja jälkkäriksi amerikkalaisia pannukakkuja. Nams! Jäätiin sitte sinne pihalle himbaileen Sannin kaa, ku ei huvittanu mennä kotiin lukemaan uskontoa : )

Sanni ja sen "poika"ystävä... ;D (ollaan aika forever aloneja)


Miks monilla on tällasia kuvia kaikkialla? : o©Linnea
Koeviikko tosiaan loppu eilen ja meillä oli tänää kokeiden palautus... En päässy matikkaa läpi :< Itkekäämme yhdessä... Se tuntuki aika vaikeelta se koe, vaikka olinki lukenu. Muista pääsin läpi iha ookoosti ;DD

Sain tänää uuen nukketalon :D Tai se on mun pikkusiskon, mutta me vaihettiin : ) Se on sellanen iso hieno. Kaikki mun kalusteet on vielä laatikossa, mutta sisustan sen viimestään sunnuntaina. laitan sitte kuvia tännekki ^^

Huomenna aattelin ottaa varaslähdön kesälomalle ja lintsiä koulusta sen verran että ehin kattomaan Linnean peruskoulun päättärit. Päättäreitten jälkee lähen Siljan kanssa Ouluun leffaan (käyään kattomassa kultahattu) ja syömään ja illalla piipahan Jennikalla morottaan Jennikaa ja muita ihania :D Aika kiire päivä huomenna.

Mut meen nyt nukkumaan... Öitä ^^ Pistäkää kommenttia.

ps. haluun maalata/piirtää jotain hienoa, josta vois tehä sit taulunki, mut en keksi aihetta... Auttakaa mua pliiis : )

2 kommenttia: