torstai 15. joulukuuta 2016

Nyt se on loppu!

Enää ei tarvitse suunnitella viikonloppuja vuosisadan päähän. Enää ei tarvitse kestää erossaoloa neljää viikkoa. Enää ei tarvitse miettiä, milloin toiselle voi soittaa. Tänään se loppui! OP tulee vihdoinkin intistä! Mun inttileskeys päättyy tänään!

Alku oli ihan hirveetä! Tiiätte jos ootte lukenut postauksen "inttileski ilmoittautuu". Ajattelin koko asian ihan hirveänä ja se ehkä edesauttoi alun kauheutta. Vaikka olen nyt helpottunut siitä, että se on nyt vihdoinkin ohi, ei se loppujen lopuksi ollut niin kauheaa. Jotenkin opin olemaan, vaikka nähtiinkiin 2-4 viikon välein, ihan pari päivää kerrallaan. Tällainen erossa oleminen jotenkin kasvatti ja ehkä jopa teki meidän parisuhteesta vankemman. Se myös näytti, että kaukosuhdekin voi toimia.

Kaukosuhdehan vain jatkuu tästä: Heebo meinaa muuttaa toiseen kaupunkiin joulun jälkeen ja mä jään vielä tietenki Jyväskylään. Hyvä puoli tässä on kuitenki se, että kukaan ei enää pakota viettämään viikonloppuja tietyssä paikassa. Voidaan ehkä vierailla toistemme luona useammin.


(Meillä on muuten 1v kihlajaispäivä viiden päivän päästä :3 )

Kirjoittelen taas!

1 kommentti:

  1. Aws sulosia kuvia ja kiva postaus! :) Muistan kun mullakin päättyi tuo "inttileskeys" pari vuotta sitten ja sen päättyminen oli kyllä parasta!

    https://millatt.blogspot.fi/

    VastaaPoista