lauantai 6. toukokuuta 2017

10 tän hetken biisisuosikkia

Nyt on saatu esivalintakokeisiin luku ja itse koe tehtyä. Vielä pitäis pusertaa viimeinen näyttösuunnitelma kasaan ja suoriutua näyttöviikosta niin sitten mulla alkaa kesäloma.

Alotan bloggaamisen tän tauon jälkeen helpolla: Kasasin mun tän hetken suosikkibiiseistä listan, jonka aattelin esitellä teille nyt. Varmasti monen muunkin listoilta löytyy samoja biisejä (oon massamusiikin kuuntelija), mutta saattaahan siellä olla joku uusikin tuttavuus.

1. Niall Horan - Slow Hands
Tämä yllätti: kun kuulin biisin nimen, odotin hidasta rakkausballaadia, mutta tämähän olikin vähän menevämpi. Tykkään suuresti (en tykänny yhtään Harry Stylesin uudesta biisistä)


2. Shawn Mendes - There's nothing holdin' me back

3. Janne Orden - Yhdessä yksinäisiä

4. Lauantai - Olkkarin sohvalta etelään
Tästä biisistä tulee niin hyvä mieli ja kesäinen olo. 

5. Kygo, Ellie Goulding – First Time
Tämäkin biisi herättää kesäisiä ajatuksia: voisin niin kuvitella istuvani kesäiltana nuotiolla paistamassa vaahtokarkkeja ja makkaraa tän biisin soidessa taustalla

6. Hkeem, Temur - Fy faen
En tiiä kuinka paljon oon hehkuttanu, kuin paljon tykkään norjankielisestä musiikista (Skamilla saattaa olla osaa asiassa)

7. Disco Ensemble – Nothing more
En yleensä kuuntele tän tyylistä musiikkia, mutta kuulin tän radiosta ja tykästyin.

8. Ed Sheeran – Nancy Mulligan

9. Alkilados – Me Gusta
En puhu sanaakaan espanjaa, mutta tykkään espanjankielisestä musiikista, jossa on hyvä rytmi. Välillä jostain nousee sellanen biisi esiin ja tää on mulle just sellanen

10. Yall - Together
Menevä ja hyväntuulinen biisi. Kesäinen!

er>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti