sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Ajatuksia bloggaamisesta

Koko marraskuun aikana en ole kirjoittanut tänne sanaakaan. Ei vain ole ollut jostain syystä motivaatiota tai aikaa kirjoitella. Nyt kuitenkin tuntuu siltä, että lepsuilut on nyt lepsuiltu ja aika tarttua taas blogiin varmoilla otteilla! Joulukin on tulossa, joten varmasti löydän edes jotain kirjoitettavaa.

Olen huomannut, että olen liian kriittinen itseäni kohtaan blogia kirjoittaessa. Aina, kun keksin jonkun hyvän aiheen ja alan toteuttaa sitä, jostain nousee ajatus: "miksi ketään kiinnostaisi lukea tällaista?". Tämän ajatuksen jälkeen hylkään idean ja postausväli pitenee. Se on harmi, sillä blogin kirjoittaminen on minulle mieluinen harrastus, joka on säilynyt jo useamman vuoden ja haluaisin edelleen pitään tämän harrastuksen.

Välillä tulee olo, että tämän siivun pitäisi olla enemmän kuin harrastus. Jos en ole esimerkiksi julkaisuut mitään 3 viikkoon, stressi postaamattomuudesta alkaa kohota. Tulee paineita kirjoittaa edes jotain. Motivaation ja aiheiden puute on kaksi suurinta syytä siihen, miksi postauksia tulee niin vähän.

Nyt joulukuussa 2017 alkaa uusi ote tähän blogitouhuun! En halua hylätä tätä rakasta harrastusta, joten kokeilen uutta: Työnnän liiallisen itsekritiikin syrjään, jos se yrittää tulla minun ja postausidean väliin. Katsotaan, millaisia postauksia syntyy, kun annan vain mennä. Laatu saattaa aluksi heitellä, mutta ehkä tällä tavalla opin antamaan ideoiden ja innostuksen viedä. Katsotaan mitä tästä syntyy.

Seuraavia juttuja odotellessa. 

ps. Minkälaisia postauksia te tykkäätte lukea? Postausideoita otetaan vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti