lauantai 20. tammikuuta 2018

Viikon paras

Mun viikko vaan hujahti. Mulla on nykyään nii ihmeelliset kouluajat, että viikko tuntuu menevän ihan älyttömän nopeesti. Oon 3 päivää koulussa, ohjaan yhtenä päivänä kerhoa ja pe-la-su on vapaata. 

Löysin netin syövereistä tällasen viikon paras-haasteen ja aattelin itekki tehä tän.

Viikon paras...

...Ostos
Stabilot! Sain joskus 5 vuotta sitten stabilot joululahjaksi ja ne on nyt vasta alkanu kuivuu kasaan ja pari väriä on kadonnukki johonki. Päätin siis ostaa uudet. En kyl kadu!

...TV-sarja
Stranger things. Alettiin Ollin kanssa vasta nyt kattomaan tätä sarjaa ja katottiin parissa päivässä molemmat tuokkarit. Ihan huippu sarja! Toinen hyvä sarja mitä suosittelen, on Areenasta löytyvä kotimainen Donna. Se kertoo sokeasta naisesta, jonka mies pettää ja jättää. Ihan huippu seki!
stranger things, netflix, and series image

...Biisi
Tästä biisistä tule kylmät väreet kun kuuntelee kuulokkeilla <3


...Löytö
Löysin Spotifystä podcastit! En oo ennen ees aatellu niitten olemassaoloo ja nyt kuuntelen bussissa jopa mieluummin podcasteja kun musiikkia. Tällä hetkellä menossa Depressiopäiväkirjat-niminen podcast. 

...Ajanhukka
Oon innostunu tekeen koneella kuvista sellasia värikollaaseja. Kerään tietyn värisistä kuvista (esim. keltasista) kollaasin. Tämä on jotenkin tosi mukavaa ajanhukka-vietettä, jolla saa mukavasti myös aivot narikkaan.

...Ateria
Tehtiin ja syötiin eilen sushia ja oli kyllä ehdottomasti viikon paras ateria. Vedettiin myös jäätelöä ja kumpikin oli ihan ähkyssä. Oli hyvvvää!

1 kommentti:

  1. Haloo -biisi ❤ koko bändi on kyllä yksi ehdottomista lemppareistani! Pitäisi itsellänikin ostaa nuo Stabilokynät seuraavaksi, ihania värejä niissä!

    VastaaPoista