torstai 28. marraskuuta 2013

Avautuminen

Ennen ku alan valittaan taas asioista, haluaisin kiittää teitä ihanii lukijoita :DD teitä on jo 24!! Woow! Se on jo neljä lukijaa yli mun odotusten :DD KIITOS!

Ja nyt sitä valitusta....

Oon huomannu, kuinka jotku bloggaajat mainostaa blogiaan joka paikassa. Siinähän ei sinänsä oo mitään pahaa tai huonoo, mutta ne mainostuskeinot on vähä mielenkiintosia: "Linkkaa blogis, tässä mun! Lukija lukijasta". Oikeesti? Lukija lukijasta?! Miksi tää on menny tällaseksi lukjoitten keräilyksi? Sitte hehkutetaan, kuinka mun blogilla on jo 98396132 lukijaa. Tekeekö lukijamäärä jostain blogista paremman? Onko pienen lukijamäärän omaava blogi huononmpi? Väitän että ei ole. Hyvällä blogilla ei tarvitse olla sataatuhatta lukijaa. Itse en ainakaan lue blogeja, jotka ei kiinnosta.

Toinen mainostaminen, joka nostattaa mulla niskakarvat pystyyn on lausahdus "Kommentti kommentista". Ei ei ei! Onko oikeasti mukava "tilata" kommentti joltain toiselta bloggaajalta ja saada tekopirteä, keksimällä keksitty kommentintuherrus? Ei ainakaan mun mielestä ole. Tai se, että käydään kommentoimassa joku T-paidan hihasta kiskottu kommentin alku, jonka perään linkataan oma blogi kilometrin selostuksen kera. Kommenttien alkuperäinen tarkoitushan on antaa palautetta bloggaajalle postauksesta tai bloggaajasta itsestään.  Kommenttia ei tarvitse myöskään kirjottaa väkisin. Tällä tarkotan sitä, että jos postauksessa ei ollut mielestäsi mitään erikoisen huonoa tai hyvää, sinne kommenttikenttään ei tarvitse välttämättä hikipisarat otsalla keksii väkisin mitään sanottavaa : ) (Mutta saa toki, jos ite haluaa...)

Ei mul muuta :3 Pistäkää kommenttia : )


3 kommenttia:

 1. Oon kyl iha samaa mieltä siun kaa tost kommenttien kiskonnasta ja lukijoiden keräilystä! :D

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä postaus! Ihan samat asiat ärsyttää itteenikin :D Mielummin on vähemmän oikeasti aktiivisa lukijoita kun vaan sellasia jotka on pinnallisesti mukana touhussa! Mutta jos aktiivinen blogin lukeminen kiinnostaa niin tässäpä on oma blogini ;) http://paunkuntokuuri.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Samat ärsyttää minuukin :D
  http://one-day-at-a-time-minna.blogspot.fi/

  VastaaPoista