sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Blogit TOP 7!

Oon ollu vähä laiska tän kirjottelun kanssa nyt joulukuussa. Mun joulukalenteri-ideakaan ei saanu oikeen minkäänlaista ilmaa siipiensä alle, koska mä oon laiskimus :3 Mutta lupasin teille tän Top 7 Blogit "arvostelun" (tai miksi te ikinä nyt haluuttekaan kutsua tätä)

Kattelin läpi ne teijän linkkaamat blogit ja niitä oli oikeen kiva lukee :3 Tässä kuitenkin ne 7 "parasta" blogia.


1.
Valokuvausblogi, jota pitää 15-vuotias tyttö. 
Blogissa on hyvälaatuiset ja suuret kuvat, jotka ovat myös ihan uskomattoman upeita. Blogin selkeä ja mukavalla tavalla yksinkertainen ulkoasu näyttää valoisalta ja houkuttelevalta. Yksinkertaisuus on kaunista. Tekstiä ei blogissa paljon ole, joka on ymmärrettävää, onhan blogi valokuvausaiheinen, mutta melkein jokaisen postauksen lopusta löytyy pieni jutustelupätkä. Teksti on kuitenkin laadultaan hyvää ja sujuvaa. Mukavaa luettavaa
Plussia:
+ Upeat kuvat
+ Valoisa ulkoasu
+Banneri
Blogia kuvaava sana: Hienostunut2.

Mitä? Eikö bannerissa luekaan blogin nimeä? Hei, sehän tulee esiin kun laittaa kursorin bannerin päälle! Nerokasta! Ulkoasu on viileä ja talvinen, johon värimaailmasta hieman poikkeava banneri tuo mukavan korostuksen. Blogissa on suuret ja hyvälaatuiset kuvat ja runsaasti tekstiä. Lukija pystähtyy ensin katsomaan suurta kuvaa, jonka jälkeen mielenkiinto herää lukemaan kuvaan liittyvän tekstin. 
Plussia:
+ Suuret kuvat
+ Sujuva teksti ja sen mukava sisältö
+ nerokas banneri ;D
Blogia kuvaava sana: Rauhallinen

3.

13-vuotiaan Lauran ylläpitämä lifestyleblogi, joka on täynnä ihania kuvia ja positiivisella asenteella kirjoitettua tekstiä. Tykkään paljon aiheista, joista Laura kirjoittaa: kaverit, koulu, tavallinen elämä. Aiheitten ansiosta blogiin on helppo liittyä lukijaksi, koska postauksien aiheet ovat lähellä jokaista lukijaa. Blogin ulkoasu on lämmin ja hillitty, ja huomaa, että blogin ulkonäköön on panostettu. Plussia:
+ Suuret kuvat
+  Tekstien sisältö
+ Banneri
Blogia kuvaava sana: Iloinen

4.
18-vuotiaan Kaisan lifestyle blogi, joka on tyyliltään samankaltainen, kun edellinenkin blogi. Paljon kivoja kuvia ja selkeää tekstiä. Erona kuitenkin, että kuvia ei ole sijoiteltu blogiin perinteisellä kuva-kuvan-päälle-tyylillä, vaan samassa postauksessa saattaa kuvia olla vierekkäin ja päällekkäin.  Tykkään tämän blogin ulkoasusta ja värivalinnoista. Harmaa saattaa värinä olla ankea, mutta se toimii tässä blogissa oikein hyvin ankeuttamatta blogin ilmettä. Blogi näyttä raikkaalta. Banneri on omalaatuinen ja hieman erikoinen (hyvällä tavalla): Tavallisen laatikkobannerin sijaan, se onkin pyöreä :D Hauska idea. Ympyräteema jatkuu blogin oikeassa reunassa olevissa linkeissä ja kuvissa.
Plussia:
+ Banneri
+ Kuvien asettelu
+ ei liikaa krumeluureja ympäri blogin reunoja
Blogia kuvaava sana: Raikas

5.
Tässä jotain vähän erilaisempaa: bloggaajia onkin yhden sijaan kaksi! Blogi koostuu kuvista ja tekstistä, mutta on kuin lukisi kahta blogia yhtä aikaa, koska kirjoittajiakin on kaksi. 2 in 1 blogi :D
Ulkoasu on perusvalkoinen ja yksinkertainen, ja heleän bannerin kanssa se toimii mukavasti. Tässäkin blogissa on rikottu perinteitä bannerin suhteen kasaamalla se kolmesta ympyrästä.  (Tekikö mun kone jotain omia temppujaan, vai onko bannerin viimeinen kuva tarkoituksella "vajaa" ympyrä?) 
Plussia:
+ 2 bloggaajaa
+ Banneri
Blogia kuvaava sana: Kepeä

6.
http://saijis.blogspot.fi/
Plussia:
+ Banneri
+ Ulkoasu on mielenkiinnon herättävä
+ Kuvat on suuria ja hyvälaatuisia
Blogia kuvaava sana: Inspiroiva

7.
http://heyletsgogetlost.blogspot.fi/
Plussia:
+Erikoinen ulkoasu (poikkeaa perinteisestä valkoisesta)
+ Tekstien laatu
Blogia kuvaava sana: Erilainen

5 kommenttia:

  1. Hei kiitos tosi paljon !! :----)

    VastaaPoista
  2. kiitti paljon! :D tosta bannerin vajaamittasuudest ni muokkailin yks päivä vähä nuit ulkoasuja ni se oli vähä aikaa sellane mut nyt se on taas korjattu :D

    VastaaPoista