lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kuulumisia

KOEVIIKKO ON OHI!! Tänään (lauantaina) oli viimenen koe, tai oikeestaan kävästiin vaa koulussa tekeen keskeneräset kuviksen työt ja esittelemässä lopputyöt. Koulu alko puoli kymmenen, mutta heräsin seittemältä aamulla viimeisteleen lopputyön editointii. Tällanen siitä sitte tuli :) Ollaan aika tosi ylpeitä tästä.


Torstaina kävin Siljan kanssa Oulussa leffailemassa ja syömässä. Salaattibaari Olivia + leffa = loistava tapa hengähtää koeviikon keskellä. Käytiin kattomassa se "Ei kiitos". Se oli iha hauska ja sellanen kevyt leffa. Jos arvostaa suomalaista mieskomeutta, kannattaa kattoa toi leffa, koska Kai Vaine <3 (eise haittaa vaikkei sillä ollukkaa iha joka kohtauksessa paitaa päällä...) Kävin myös laittamassa uuen korun korvaan. Mulla oli 20€ lahjakortti kultasepän liikkeeseen, enkä käytä hirveesti koruja, nii kävin lävistään toisen korvalehden. Äiti vähä nyrpisteli mun valinnalle illalla, mutta se on mun korva ja mä saan tehä mun korvalle mitä haluun :DD

Eilen illalla oli meijän vanhojen jatkojen jatkot :D Kyllä, kaks kuukautta jatkojen jälkeen. Hauskaa oli :D Tanssittiin taas omatanssi. Oli koomisen näköstä, ku suurin osa pienessä hiprakassa eikä välttämättä muista askeliakaan :D Hauskaa se ainaki oli ^^ Ite joutuin lähteen sieltä jo kaheltatoista, koska koulu, mut ei se haitannu hirveesti. Mun jalat oli kuolemispisteessä kotiin päästyä. Muutama asukuva eilisestä asusta :)

Iha ite osasin lyhentää hihat tosta mekosta :DD 


Mulla on iha älyttömän likanen peili......

Pistäkää kommenttia ^^

2 kommenttia:

  1. aivan ihana tuo asu :3 ja VIDEO

    VastaaPoista
  2. Kiva blogi sulla! hyvät kuvat ja ihanat kengät :)

    http://essiauroora.blogspot.fi/

    VastaaPoista