sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kuviksen lopputyötä tekemässä


Kuvailtiin eilen parin kaverin kanssa kuviksen lopputyöprojektia. Me tehään lopputyönä sellanen (yyber hieno ja mahtava) musiikkivideo. Oltiin suunniteltu kohtaukset ja kässärit iha ite ja ne sisälsi oikeesti tosi outoja juttuja. Meillä meni kuvaamiseen melkeen koko päivä. Se helpotuksen tunne, kun saatiin viimeinen kohtaus purkkiin illalla kaheksan maissa. 

Eilinen oli oikeesti randomein lauantai, mitä oon viettäny :DD Pyöräiltiin ja käveltiin ympäriinsä kuvaamassa maailman randomeimpia kohtauksii. Kuvattiin sellasta tienpätkää, jonka ois pitäny olla sateen jälkeen märkä. Mutta koska ei satanu, nii tie oli kuiva. Me kannettiin kastelukannulla vettä siihen tielle ja kasteltiin se tie :DD Meijän päätähti ei ollu ehtiny meikata sisällä, joten hän päätti sitte alkaa meikkaamaan keskellä katua, kännykkä peilinä... Ohikulkijoilla oli hauskaa. Pyöräiltiin kameranjalan kanssa sitte sellaselle vanhalle juna-asemalle, joka ei oo enää käytössä ja iskettiin kameran jalka keskelle kiskoja. Oltas haluttu kuvaan iha oikee junaki, mutta VR:n aikataulut ei sallinu tätä mahollisuutta meille. Junaradan jälkee lähettiin kuvaamaan kohtausta, jossa päähenkilö hengaa metsässä.

 Sinne metsään piti kävellä heinäpellon läpi ja päätettiin ottaa meijän koira mukaan, että se sais juosta pellolla vapaana. No sepä huomas rusakon ja lähti sen perään ja meni meiltä hukkaan. Joku 10 minuuttii huudeltiin sitä. Jouduttiin ylittään sellanen syvä ja savinen rajaoja et päästiin metsään. Ei ollu ihan helpointa :DD Meillä oli mukana kaks laatikollista myrskylyhtyjä, kameran jalka, sateenvarjo, kaks kameraa, taskulamppuja ja koira... Metsään ehti tulla melko hämärä, ja ku me sytytettiin myrskylyhdyt ja ripusteltiin niitä puihin se näytti kaukaa katottuna tosi aavemaiselta, koska ulkopuolisille näky ainoostaan ne lyhdyt. Äiti kerto, että kun se oli tullu hakeen meijä koiran kotiin, siinä pellolla oli ollu jotain lapsia, jotka oli kyselly sitte äitiltä et mitä ne valot metässä oli. Äiti selitti sitte niille sen, ja ne kerto äitille, että ne oli luullu et siellä on oikeesti jotain haltijoita tai kummituksia :DD Awww!

Meijän kuviksen opettaja lupasi meijän videolle ihan virallisen ensi-illanki :DD yayy! Tän meijän työn pitäs olla valmis ens viikon lauantaina, mutta ei olla varmoja saadaanko me sitä siihen mennessä editoituu ja hiottuu se iha täydelliseks, koska koeviikko pukkaa päälle aika mukavasti. Mulla on lisäks ajotunteja melkee joka päivä. Jos mä selviin tästä viikosta hengissä, saatte antaa mulle 10 pistettä ja jonku pegasoskirahvimerkin. 

Pötisen teille taas joskus : ) Pistäkää kommenttia ^^

2 kommenttia:

  1. ollut sinulla sitten melkoonen viikko. :D Tuota siun ja kavereittes musiikkivideo sekoiluja oli hauska lukea. :D Me tehdään valinnaisen musiikin ryhmässä musavideo. Siitä tulee ihan outo. Tarvitaan jotain liskoja ja sun muuta siihen. ai niin ja yks meidän luokkalainen hyppää pellosta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa melko hauskalta :DD Ootko aatellu laittaa sitte sitä teijän musavideoo sun blogiin? Ois kiva nähä se :D

      Poista