torstai 10. heinäkuuta 2014

Oon koukussa

Katon tylsinä päivinä yle areenasta kaiken laista, mitä löytyy. Yleensä Uusi Päivää ja Tanssiakatemiaa. Pari päivää sitte törmäsin sarjaan nimeltä Orphan Black. Katoin ekan jakson ja oon täysin koukussa... Yle Areenaan jaksoja tulee yksi kerrallaan, noin viikon välein, mutta arvatkaa vaan kuka ei jaksa oottaa seuraavaa jaksoa, vaan kattoo ne täältä. Oon jo kohta kattonu ykkös tuotantokauden :D

(juonipaljastusvaara!!)
Juoni perustuu Sarah-nimisen huumediilerin elämään. Sarah näkee juna-asemalla naisen, joka on täsmälleen saman näköinen kuin hän itse. Nainen tekee itsemurhan heittäytymällä junan alle, ja Sarah päättää varastaa naisen henkilöllisyyden. Pian Sarahin elämään alkaa ilmestyä lisää täsmälleen saman näköisiä nuoria naisia. Sarahille selviää, että kukaan hänen tapaamistaan naisista ei ole "oikea". He ovat kaikki klooneja. Nyt vain täytyy selvittää, kuka on alkuperäinen.

Orphan Black on koukuttava siksi, koska jokainen jakso kietoo katsojan vähän syvemmälle ja syvemmälle juoneen ja jokasessa jaksossa Sarah saattaa itsensä enemmän ja enemmän liemeen. Sarjassa on myös paljon sellasii "jos-toi-hahmo-avaa-nyt-ton-oven-nii-kaikki-on-pilalla"-kohtauksii (you know). Tää on vaa paras sarja evör! Halusin vaa tulla hehkuttaan teille tätä :DD Tässä on ekan tuotantokauden trailer.


Joo... Halusin myös kirjottaa tänne jotain, että näätte että oon hengissä :D ei oo tullu tekstiä pitkään aikaan :DD 

Mutta joo.... pölisen teille taas joskus :) Pistäkää kommenttii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti