torstai 2. lokakuuta 2014

Ohittajat

Voii että! Tajusin just, etten oo valittanu ja avautunu teille pitkään aikaan yhtään mistään :DD Eilen tuli mieleen yks aivan ihanan ärsyttävä juttu mieleen liittyen, ylläri pylläri, linkulla kulkeviin ihmisiin :DD
Eilen aamulla olin menossa kouluun tavalliseen tapaan bussilla ja nykyään meijän linkut tuppaa olemaan kirjaimellisesti ja täysin liioittelematta täynnä tiettyinä kellonaikoina. Käytävällä seisoo ihmisiä aina etuovelta takapenkkeihin asti. Täydet bussit ei koskaan oo mukavia, mutta järjestys säilyy, kun kaikki osaavat paikkansa.

Tästä päästäänkin siihen ihmisryhmään, mikä ärsyttää... Ohittajat! Yleensä bussien käytävät eivät ole kovin leveitä, joten käytävälle ei mahdu seisomaan kahta ihmistä rinnakkain. Ohittaminen käytävällä on lähes mahdotonta. Varsinkin kun linkku on liikkeessä. Kun joku, täpötäyteen linkkuun tullessaan päättää lähteä ohittamaan käytävän ihmisjonoa, ainakin mun hermot on kireellä. Bussi on liikkeellä ja tasapaino on muutenkin huono linkun heilumisen takia, joku ääliö haluaa väkisin tunkeutua sun ohi. MIKSI!? Mikä siinä puolentoista metrin päässä olevassa käytäväpaikassa viehättää niin paljon että pitää sinne päästä vaikka väkisin!? "Anteeksi, pääsenkö ohi?" "ET!" "Miksi?" "Koska liikkuvassa bussissa ei ole tarkoitus liikehtiä etkä sä mahu tästä! Pysy siinä, oo hiljaa ja hyväksy tilanne!". 

Ymmärrän toki, jos joku on jäämässä bussista pois, silloinhan on tilaa annettava, mutta ei tarvii ruveta ramppaamaan ees taas heti ku oot tullu linkkuun ja bussin ollessa liikkeellä! Ja jos istumapaikan toivossa joku ravaa ympäriinsä ja tunkeutuu jonon läpi, niin turha vaiva. Ei kai kukaan oikeesti kuvittele että ihmiset huvikseen seisovat käytävällä? Ha! 

Tää oli tällanen iha pikkunen avautuminen, mut aah, tää puhdisti mieltä. Vihaksi pistää tollaset ihmiset. Musta tulee varmaa vanhana sellanen takakiree mummeli, joka kyl sanoo jos joku ei miellytä :'D

Mut höpötän teille taas joskus :DD laittakaa kommenttii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti