maanantai 24. marraskuuta 2014

Toivepostaus ja muuta lätinää

Nyt on ollu tämmönen huisin pitkä tauko! Ei näitä enää!

Ensiksi... Ajattelin olla tosi hurja ja ruveta kirjottaan joka lauantai uuden postauksen :DD Tää on aluksi tällanen kokeilu. Postaan tietenki useemminki jos tulee jotain aihetta, mutta pääsääntösesti yritän kirjoitella kerran viikossa :) Miltä kuulostaa?

Toiseksi... Huomasin etten oo tehny piiitkään aikaan toivepostausta. Nyt kun mun lukijakunta on kasvanut kolmeenkymmeneenviiteen, vois ideoitaki tulla enemmän :) Eli siis ehdota alle muutama postausidea, josta haluaisit minun kirjoittavan ja linkkaa myös oma blogisi mukaan. Esittelen kolmen parhaimman postausidean ehdottajien blogit ja toteutan postaukset. Toteutan toki myös muitakin, jos tulee jotain hyviä :) 

Kolmanneksi... Mulla on uusinta inssi torstaina, joten pitäkää mulle peukkuja. Tää tyttö aikoo saaha ajokortin :D Ensimmäinen inssi kaatu siihen, että ryhmityin yksisuuntaiselle kadulle käännyttäessä väärin ja ehin laittaa vilkunki päälle, mutta huomasin virheen ennen ku ehin kääntyy. Tarkastajatäti ehti kuitenki huomauttaa virheestä, joten en päässy läpi :/ MUTTA TORSTAINA PÄÄSEN LÄPI!!

Pötisen teille taas joskus :)) Laittakaa sitä kommenttii!! :))))

1 kommentti:

  1. Vieläkö sul on poiccis? Jos on ni voisit mahd tejdä sen kaa jotnyhteist postaust? (((: ps: iiiihana blogi

    VastaaPoista