lauantai 14. helmikuuta 2015

Penkkarit 2015



Kahdestoista päivä oli se päivä, jota on odotettu jo yläasteelta asti. Päivä, jolloin saa heittää karkkia rekan lavalta ja laittaa hauskan asun päälle :D Penkkarit! Ite olin yksisarvinen. Meillä oli aivan mahtava päivä!!

Menin 11. päivä Op:lle yöksi, että ehin laittaa hiukset ja meikit kunnolla ennen lähtöö. Op:n sisko laitto mulle aamulla hiukset kiharalle ja autto liimaileen strassitimantteja mun naamaan. Lähettiin Op:n kaa puoli kymmeneksi sitte kouluun.
Koulu oli koristelutu (kerranki!) tosi kivasti ja seinillä oli ilmapalloja ja meijän rehtorin kuvia, katosta roikku vessapaperia ja ympäriinsä oli viritetty jouluvaloja ja sellasii hienoja ISOJA värikkäitä valoputkia, nii et tuli sellanen kivan värinen valaistus. 


Meillä oli ekaksi sellanen abigaala, jossa katottiin abivideo ja "nöyryytettiin" ryhmänohjaajia.RO:itten piti tehä kaikkee hauskaa, niiku esim still-kuvia omista penkkareista ja imitoida eri henkilöitä. Gaalan jälkeen oli vaa vapaata aikaa, jollon sai käyä heittelemässä karkkia lapsille ylä- ja ala-asteella. 


Iltapäivällä oli sitte se kauanodotettu uloskanto ja rekka-ajelu. Sää oli maailman paras! Aurinko paisto ja oli muutama aste lämmintä. Käytiin heittelemässä karkkia yhellä toisellaki koululla ja yhessä kauppakeskuksessa. Tän jälkee tultii takas omalle koululle ja lähettiin siitä sitte kotiin. 

En oikeen osaa selittää tosta päivästä, nii tässä on vielä pläjäys kuvia :)
Lentäjä ja yksisarvinen





Vessa oli koristeltu aika hienoksi




Tää oli lakanoista kaikkein paras


Rekan lavalla ootellaan lähtöä
Mullahan oli tosiaan synttäritki penkkaripäivänä... oon nyt virallisesti alottanu viimeisen teinivuoden :DD

Ollaan Op:n kaa lähössä maanantaina Helsinkiin viettään omaa abiristeilyy :D Laitan siitäki varmaa sitte kuvia ja juttuja tänne :)

Laittakaa kommenttia ja linkatkaa omia penkkaripostauksia, nii käyn lukemassa :)

5 kommenttia:

  1. Mahtava asu sulla! Pysykö sarvi hyvin päässä vai joutduitko korjailemaan paljonkin? :D Teiän penkkarit kuulostaa niin hauskalta ja pystyn samaistumaan noihin fiiliksiin täysin. Mäkin pukeuduin eläinlinjalla, olin niinkin hehkee eläin kuin lehmä XD Mun penkkareista pääset lukee täältä: http://revontulipalo.blogspot.fi/2015/02/varokaa-matkatavaralokeroista-tippuvia.html

    Paaaljon onnee muuten!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sarvi pysy yllättävän hyvin päässä, vaikka ennustelin sen tippuvan jossain vaiheessa päivää. En mahtunu kulkeen ovista suorassa ko se mun sarvi oli nii pitkä :DD Aika söpö toi sun lehmähaalari :3 <3

      Poista
  2. Onnea abille! :) Sulla oli kyllä todella suloinen asu! hyvin toteutettu! Itehän oon vasta lukion ykkösellä että ehheh on abeilu vasta kaukana edessä päin. Siis jos sinne asti koskaan päästään :'D Luulin että oltais ykkösinä jouduttu penkkareita kamalasti siivoomaan, mutta eipä itellä menny ku 5min siivotessa lukion aulaa ku suurin osa haravoi paperisilppua pihalla vaikka kuinka kauan. :D

    VastaaPoista
  3. Moi! Löysin sun blogin sattumalta Chromesta, kun etsin Common white girl tag-kysymyksiä, mut oon silti in LOVE ♥ Sun blogi on niin rento ja omaperäinen :)

    VastaaPoista