maanantai 16. maaliskuuta 2015

Blogiprojekti ja tb last summer

Kevättä pukkaa nii että kohina käy :D Tänäänki täällä Oulun korkeudella on ollu varjossa +10 lämmintä ja lumen sulamisen voi melkee huomata :D 

Liityin tässä vähän aikaa sitten sellaseen blogiprojektiin, jonka ideana on jakaa bloggailuun liittyviä ideoita ja vinkkejä (plussana ehkä saada myös uusia kavereita). Eli meitä on tässä projektissa 5 tyttöstä ympäri suomee (mun lisäksi siis 4). Luulen että mun postailuväli tihenee tän blogiprojektin ansiosta.

Mukana on nämä bloggaajat:
www.hiekkavuori.blogspot.fi
www.laaviss.blogspot.fi
www.creativeoverload-emmi.blogspot.fi
www.essielisabeth.blogspot.fi

Me keksitään joka viikko yksi uusi postausidea ja kaikkiin viiteen blogiin tulee siitä postaus. 

Aattelin näin lämpimän kevään kunniaksi tehä tällasen "tb last summer". Oon huomannu että mun blogin kuvapitoisuus on kutistunut. En enää nykyään ota kameraa ihan joka paikkaan enkä jaksa ottaa sellasii "turhia" päivän-kolmas-vesilasillinen-kuvia ihan joka hetki. Nyt on vaan ollu vähä kiirettä kirjotusten kanssa nii en oo ehtiny ottaan kuvia, mutta perjantain jälkeen tilanne toivonmukaan muuttuu koska viimeinen kuusi tuntinen istumissessio on ohi. :D Mutta kuvapuutteen vuoksi aattelin tehä mun "tb last summer"-postauksen kuvien muodossa :) Enoyy!! (kuvat ei oo muuten minkäänlaisessa aikajärjestyksessä)

Höpöttelen teille taas joskus :D Laittakaa kommenttii

4 kommenttia: