keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Enemmän opiskelua, vähemmän muuta

Heiii taas!! Mun tän hetkinen aika menee melkee kokonaa opiskeluun ja koulujuttuihin (koska aijon saada opiskelupaikan). Tässä oon viimepäivät istunu kotona kirjan ääressä ja tehny muistiinpanoja, alleviivauksia, muistisääntöjä, käännelly kirjan sivuja ja yrittäny ottaa kokonaisuuksia haltuun. Alkaa kohta turhauttaa toi lukeminen. Musta tuntuu välillä ettei mikää painu mieleen. Tuntuu, et luen jonku sivun/väliotsikon tekstin ja lukemisen jälkeen tulee sellanen "nii mitäköhän tossa sanottiinkaa..." ja sitte mun pitää lukee se uuestaan 1-3 kertaa että ees tajuan mitä luen. TURHAUTTAVAA! Iha parin sivun tekstin lukemiseen tuhrautuu tän takii puoliki tuntii. VAKAVA-kokeeseen on enää iha muutama päivä (eeei mua stressaa yhtään, ehei... OON IHA KAUHUISSANI!)

Sain lisäks pääsykoekutsun Kemiin :) Eli jos en pääse VAKAVA:n jälkee yliopistoon, meen Kemiin lähihoitajakouluun vuodeksi ja kokeilen uuestaan ens vuonna. Kotiin en varmaankaan jää. Jos hyvin käy, pääsen muuttaan Jyväskylään tai Savonlinnaan, ja jos käy vähän heikommin, muutan todennäköisesti sitten Kemiin. (Kemistä on muuten parhaat kulkuyhteydet Ouluun.)Mun keskittyminen on parhaimmillaan, jos kuuntelen musiikii hiljasella samaan aikaan ku luenNää on nii söpöjä! Äiti toi Helsingistä tällasii liimalappuja, millä voi merkata sivuja. Näitä saa Tigeristä. En uskalla käyttää näitä, koska Oulussa ei oo Tigerii enkä saa näitä lisää jos nää loppuuKäytiin OP:n ja Murun kanssa pellolla riehumassa
Nyt kun teitä stalkkereita on vähä enemmän, nii laittakaapa joku kiva postausehotus tonne alas :) (Mulla on itelläki jemmassa muutama, et tää ei johu mun laiskuudesta/mielikuvituksen puutteesta)

Höpöttelen teille tässä taas joskus :) Laittakaa kommenttii

4 kommenttia:

 1. Oi vitsi, oot opiskellu oikeen ahkerasti! :) Tulee itelle niin lusmu olo, kun kaikki lukee pääsykokeisiin ja ite vaan oottelen omaa välivuottani. ;) Njaa, no ens vuonna kulutan mäkin pääsykoekirjoja toivon mukaan. Mitään postausehdotuksia en osaa antaa, mutta jään seurailemaan sun blogia!

  t. Linnea
  http://linnealisa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Pistä postaus sun kesäsuunnitelmista :)

  VastaaPoista
 3. Pistä postaus sun kesäsuunnitelmista :)

  VastaaPoista
 4. Sinut on haastettu! :) Lisää haasteesta tuolla http://unelmiensaperassa.blogspot.fi/2015/05/take-time-to-smell-roses.html

  VastaaPoista