torstai 25. helmikuuta 2016

Ihan tyhmä viikko


Ajan kuluksi tuli piirreltyä pitkästä aikaa. 

Oon iha ok tyytyväinen tähä tuotokseen (lahjottakaa mulle uudet tussit, edelliset on aika finaalissa)


Hiusten värjäilyä henna-värillä

Ruokaa vapaapäivien varrelta. Oon syöny kyllä nii laidasta laitaan terveellisesti ja sitte karkkia ja epäterveellistä sapuskaa. Vihreästä smoothiesta tuli ihan uskomattoman hyvää! (ohje saattaa ilmestyä tänne...)


 Mulla on ollu ihan hassu kouluviikko. Mulla oli 3 päivää koulua ja kaks päivää vapaata. Alkoi jo tuntumaan turhauttavalta, vaikka eihän se oo mun tahdosta kiinni jos ei vain ole tunteja. Oon yrittäny tappaa aikaa nukkumalla, kattomalla leffoja ja sarjoja, käymällä uimassa ja tekemällä kaikkea turhaa.

Kävin tänäänkin vesijuoksemassa ja tää tunne on tällä hetkellä ihana! Käsiin ja jalkoihin sattuu ja tuntuu siltä että on tehny töitä. Vesijuoksu on yllättävän rankkaa. Kannattaa kokeilla! Kävin uinnin päälle kaupassa ostamassa huomiselle matkaevästä, koska tämä tyttönen lähtee hiihtolomalle pohjoseen. Op:llaki on lomat nyt viikonloppuna, joten tiedossa on makoilua, ruuanlaittoo, leffailua ja laiskottelua. Mukava aloitus lomalle siis tiedossa.

Muuten en oo lomalle ihan hirveenä ladannu suunnitelmia. Katotaan mitä loma tuo tullessaan :)

Tuun taas höpisemään tänne, jos jotain asiaa tulee.

4 kommenttia:

 1. Vau, oot taitava piirtämään! Smoothie näyttää ihan superherkulliselta, joten ohje olisi todella kiva :)


  ♥ Vilhelmiina Lyydia

  http://vilhelmiinalyydiaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä hyvä piirtämään! :) Itse olen kerran kokeillut vesijuoksua ja se oli kyllä ihan mukavaa. Jotenkin kuitenkin vierastan uimahalleja sen verran, että ei ole tullut testattua sitä lajia enempää. :( Ehkä joskus saan otettua itseäni niskasta sen asian suhteen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesijuoksu on vaa niin lepposta :D ei oo kiire, se ei tunnu sellaselta suorittamiselta ja mummojen juttuja on kiva kuunnella :D

   Poista