perjantai 19. helmikuuta 2016

Musta tuli mummo

Hei hei! Tässä taas jonku aikaa hiljaiseloa elelly, mutta nyt taas lähtee :D Helmikuu on menny tähän asti oikeenki kivasti. Täytin viikko sitten 20 ja mulla on vanha olo :')

Tänään mulla oli siis vapaapäivä ja tänään löysin myös mun uuen lempilajin: vesijuoksun! Ah tykästyin heti! Kävin siis tänään uimassa ja aloitin uimaan matkaa "nopean" kuntouinnin radalla. Radalla oli mun lisäksi vaan pari vanhusta, mutta kohta koko rata täyttyi senioreista. Tila loppui kesken, joten päätin käydä vain kokeilemassa vesijuoksua. Se ei jääny pelkkään kokeiluun... 40minuuttia hurahti siinä vähän kokeillessa. Oli mukavaa!

(Matkalla uimahallille, näin lauman wanhoja mekot päällä ja kaikki oli niin kauniina ja kaikilla oli nii ihania mekkoja! Tuli omat wanhat mieleen... Haikeet fiilikset alko jo eilen kun kaikkialla oli penkkarikuvia... Omat penkkaritki oli kyllä parhaat... Tuli ikävä lukioaikoja...)

Käytiin myös Helmin kanssa syömässä kiinalaisessa/thaimaalaisessa buffettilounas. Söin pitkästä aikaa itteni ihan ähkyyn :D Käytiin myös kiertelemässä kaupoissa ihan vaan kattelumielessä ja mukaan tarttu paketillinen henna-hiusväriä (tukka saa uutta ilmettä tänää!) ja urheilutoppi. 


Keskustaan matkani käy...

Ah tätä ruuan määrää! En kyl syö seuraavaan kahteen viikkoon mitään ku saan tän vedettyy naamaan...


oisko hieno tämmönen hattu?
Nyt mun päivä jatkuu 50 shades of grey:n katsomiselle ja hiusten värjäämisellä :) Kirjottelen taas tässä joku päivä. Laittakaa kommenttia

1 kommentti:

  1. Mäkin oon tässä pari päivää haikeena muistellut lukioaikoja kun näki penkkareista innoissaan olevat abit ja kaikki ne niin ihanat vanhat :) mummoutuva kohtalotoveri täällä siis myös ja kauhulla mietin miten nopeesti aika menee kun omista vanhoistakin on niin kauheen pitkä aika :D

    http://riikkamaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista