maanantai 22. elokuuta 2016

3x DIY kasvonaamiot

Teki mieli hemmotella itseä hieman tässä näyttösuunnitelman kirjoittelun lomassa, joten kokeilin miten onnistuisi tehdä kasvonaamioita itse. Totesin, että ruokakaapin antimista saa tehtyä oikeastaan aika hyviäkin naamioita. Kasasin teille tähän ohjeet ja oman mielipiteeni kustakin naamiosta.

1. Banaaninaamio

Tarvitset:
- puolikkaan banaanin
- 1rkl maustamatonta jugurttia
- 1 tl sokeria

Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi mössöksi ja levitä puhtaalle kasvojen iholle. Anna vaikuttaa 20 minuuttia ja huuhtele pois  lämpimällä vedellä.

Oma mielipide:
Naamio tuntui iholla limaiselta ja tuoksui hieman ällöttävältä, mutta ihosta tuli todella pehmeä ja sileä. Tämä naamio kannattaa laittaa juuri ennen iltasuihkua tai -kylpyä.


2. Kahvinaamio

Tarvitset:
- 2rkl käytettyjä kahvinpuruja
- 2rkl tummaa kaakaojauhetta
- 3rkl maustamatonta jugurttia

Sekoita taas kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi. Levitä naamio puhtaalle kasvojen iholle ja anna vaikuttaa 20minuuttia. Huuhtele pois lämpimällä vedellä.

Oma mielipide:
Tämä naamio tuoksuu aivan älyttömän hyvältä! Naamio tuntui kasvoilla pienenä nipistelynä. Iho tuntui naamion jälkeen kimmoisalta ja sileältä. Kaiken kaikkiaan virkistävä kuoriva naamio. Toimii hyvin aamulla. En ehkä suosittele käytettäväksi joka päivä, sillä ainakin minulla iho punoitti jonkun aikaa hieman kuorinnan jälkeen.

3. Kananmunanaamio

Tarvitset:
- 1 kananmunan keltuaisen
- sokeria

Erottele keltuainen kananmunasta talteen. Sekoita keltuaisen sekaan sokeria sen verran, että seoksesta tulee puuromaista. Levitä naamalle ja anna kuivua. Pese pois lämpimällä vedellä.

Oma mielipide:
Naamio on erittäin miedon tuoksuinen ja tuntuu iholla mukavalta. Kuorii hyvin! Ihosta tuli raikas (voiko niin sanoa?). 

____________________________________________

Kesä loppui ja kouliu alkoi! Mun työssäoppiminen on alkanut oikeestaan aika mukavasti! Vaikka alussa ahdisti hieman ja tuntui etten pysty suoriutumaan top-jaksosta, nyt tuntuu kuitenkin siltä, että saatan jopa onnistuakin jossain! 

OP kävi nyt viikonloppuna ja käytiin kattomassa Suicide Squad (suosittelen!). Aika perus viikonloppu...

Lähden ensi viikonloppuna Helsinkiin moikkaamaan Juliaa! Aateltiin käydä ainakin Museum of broken relationships-näyttelyssä ja oon oikeesti tosi innoissani! Kirjoittelen varmaankin Helsingin reissusta jotain :)

Mukavaa, jos jaksoit lukea tämän postauksen. Laita kommenttia :)

2 kommenttia:

  1. Oon aina pohtinut että tekisin tuollaisen DIY-naamion, sillä tuleehan se paljonpaljon halvemmaksi kun tollainen kaupasta ostettu, joten tästä inspiroituneena... Hyvää reissua sulle! :)

    http://more-than-we.blogspot.fi/

    VastaaPoista