tiistai 30. elokuuta 2016

Viikonloppu Helsingissä 1/2

Mulla oli ihan mahtava viikonloppu Helsingissä Julian kanssa! Menin Julialle perjantaina illalla ja käytiin Julian äidin luona istumassa iltaa ja kuskattiin sitten yöllä Julian äiti ystävineen Helsingin yöhön. Me ei jaksettu mihinkään juhlimaan lähteä, vaan mentiin nukkumaan. 
Lauantaina aamulla suunnattiin nokat kohti Linnan mäkeä. Oon käynyt Lintsillä viimeksi 9-luokalla, joten halusin käydä nyt kun siihen oli mahdollisuus. Oli älyttömän kiva päivä! Huomasin, että musta on tullut vanhus :') Melkein kaikissa laitteissa puristin rystyset valkoisina turvakaaria ja kiljuin kuin päätä vietäisi... Silmätkin taisi olla kiinni suurimmaksi osaksi... 
Julia pakotti mut Kingiin ja voin sanoa, että en ole KOSKAAN pelännyt niin paljon. Matka tornin huippuun tuntui ikuisuudelta ja metri metriltä musta tuntui että haluan pois. Kiroilin koko matkan ylös ja sain jonkun paskahalvauksen, kun laite putosi yhtäkkiä 75 metriä suoraan alas! Muistan alastulomatkasta vain sen, kun kiljuin silmät kiinni puhtaasta kauhusta ja tunsin kuinka naama meni lyttyyn kovan vauhdin takia. 

Lintsiltä lähdettiin Isoon omenaan katselemaan, jos löydettäisiin auki oleva ruokapaikka, mutta kaikki ravintolat oli ehtinyt mennä kiinni, joten menimme sitten Julian äidille syömään. Tehtiin Julian kanssa vielä jälkiruuaksi omenakaurapaistos vaniljajäätelön kanssa! Tuli älyttömän hyvää!
Aamu alkaa vihesmoothiella <3


Ai miten niin ollaan lihottu kesän aikana?

Hattara on mustPart 2 luvassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti