perjantai 2. syyskuuta 2016

Viikonloppu Helsingissä 2/2

Nyt jatkuu! Sunnuntai aamuna suunnistimme Julian kanssa bussilla taas kohti Helsinkiä ja kohti Museum of Broken Relationships-näyttelyä. Oli tosi kaunis päivä ja aurinko paisto ihanasti. 
Ei meinattu ensin löytää koko museoa ja pyörittiin keskellä katua navigaattorin kanssa ku mitkäki turistit. 
Näyttelysali oli pienempi kuin mitä olin kuvitellut, mutta esineitä oli kuitenkin paljon. Jokaisen esineen vieressä oli pieni teksti, jossa kerrottiin esineen tarina. Osa tarinoista oli jollain lailla niin tunteita herättäviä, että itkuhan siinä meinasi tulla. Näyttely oli kaiken kaikkiaan tosi ihana ja suosittelen lämpimästi siihen tutustumista. Vielä ehtii! 

Näyttelyn jälkeen käytiin syömässä ja vähän kaupoilla ja ennen lähtöä vielä kahvilla nauttimassa isot palat suklaakakkua ja hyvää kahvia. Kauheasti en ostellut mitään, mutta rakastuin H&M:llä keltaiseen villapaitaan, joka sitten tarttui mukaan. Käytiin Lushin kaupassa haistelemassa ihania saippuatuoksuja ja ostamassa Julialle pari kassillista kaikkia ihania kasvonaamioita ja hiustuotteita. 




Yksi särkynyt ihmissuhde




Nää oli niin hienoja! Tää mustekala varsinki! Tää oli nii valtava!


En ollu koskaan aikasemmin käyny Vapianossa syömässä, mutta tykkäsin! Voiko osittain johtua siitäkin että nälkä oli valtava? (Ratatouille pasta oli hyvää!)

Espresso Housen suklaakakku on jotain niin taivaallista!


Ois tehny itekki mieli ostaa jotain tuolta, mutta ne on niin kalliita 
Kirjottelen taas tässä joskus. Laittakaahan kommenttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti