torstai 8. syyskuuta 2016

Autumn mood board 2016


Kasasin teille viime vuonnakin tällaisen "autumn mood boardin". Nyt kasaan sen jo syyskuun alussa ja se on suurempi kuin viime vuonna, koska tämä mood board kuvaa mun odotuksia tästä syksystä. 


Oon hehkuttanu liian monta kertaa, kuin paljon rakastan syksyä! Alkaako syksy silloin, kun syyskuu alkaa? 

Syitä miksi rakastan syksyä:

-Rakastan syksyssä pimeneviä iltoja, jollon voi laittaa paljon kynttilöitä palamaan ja juoda kuumaa kaakaota samalla kun katsoo jotain hyvää sarjaa

-Rakastan syksyssä niitä ihania viikonloppuaamuja, jollon herää rakkaan vierestä ja kun avaa ikkunan, sisään puhaltaa viileä ilma.

-Rakastan sitä, kun lähden koiran kanssa aamukävelylle ja ilmassa tuoksuu syksy ja kaikkialla on niin kaunista ja hiljaista

 -Rakastan niitä ihania villapaitoja ja -sukkia, jotka lämmittää viileänä päivänä... 

-Rakastan sitä, kun kaunis syksysää on erittäin hyvä syy lähteä kävelylle! Aika kulkee kuin siivillä, kun katselee kaunista luontoa

-Rakastan sitä, kuinka inspiroivia valokuvia syksyllä saa aikaan

-Rakastan sitä, kun syksy inspiroi leipomaan kaikkea hyvää satokauden tuotteista, kuten omenoista, luumuista ja porkkanoista

-Rakastan niitä kavereiden kanssa vietettyjä tyttöjen iltoja hyvän viinin ja juustojen kera. Ne jotenkin kuuluvat syksyyn. 

Haaste!
Kasaa omaan blogiin autumn mood board ja linkkaa se tänne. Haluan käydä katselemassa, fiilistelemässä ja inspiroitumassa muidenkin syksytunnelmia.

7 kommenttia:

  1. Syksyssä on kyllä ihan parasta raikas ja aurinkoinen ilma, sekä tietysti ne pimenevät illat ja kynttilät <3

    VastaaPoista
  2. Ihanaihanaihana syyspostaus ♥ En varmaan ikinä kyllästy lukemaan mun lempparivuodenaikaan liittyviä juttuja. Ja pitää kattoa jos ehtisin koota oman syksyisen mood boardin! Noi sun listaamat jutut pätee suunnilleen kaikki myös muhun, ja tällä hetkellä ostoslistalla olis ainakin pari kurpitsaa, että pääsen väsäämään niistä ihania herkkuja :)

    ♥: Linda/Revontulipalo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! <3 Millasia herkkuja teet kurpitsasta? ite koitin joskus piirakkaa ja siitä tuli ihan kaameeta :D Toivomus: tee postaus, missä kokkailet kurpitsasta jotain! Ohjeet mukaan :D Kävisin todellaki lukemas :D

      Poista
    2. Mulla on pinterest täynnä kurpitsajuttuja joita haluun kokeilla :D Yksiin tupareihin aattelin tehdä siitä ainakin piirakkaa ja salaattia, mut itelleni aion leipoo viel muitakin herkkuja. Pistetään toive korvan taa, ni voipi olla et tänä syksynä blogiin eksyy useampikin kurpitsaohje :)

      Poista
  3. Kiva törmätä johonki tuttuun! Mutta ihanan syksynen postaus on kyllä ja aivan ihanat nuo kuvat!(: ps. liityin lukijaksi!

    VastaaPoista
  4. Ootpa kerännyt aivan ihania kuvia tohon kollaasiin ja kiva postausidea! <3 Oon itsekin miettinyt vastaavanlaisen postauksen toteuttamista. :)

    http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

    VastaaPoista