keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Power Of Makeup

Ootte varmaankin kuullut power of makeup-haasteesta? Sen ideanahan on meikata toinen puoli kasvoista ja katsoa, kuinka suuri ero kasvojen puolten välillä on. Tässä postauksessa kerron myös hieman omia ajatuksiani omasta meikkaamisestani.

Itse en meikkaa kovin paljoa ja tähän haasteeseenkin laitoin meikkiä hieman enemmän, mitä yleensä arkena. Teen arkena yleensä vain meikkipohjan, laitan kulmat, vedän mustalla kajaalilla ohuet rajaukset yläluomiin ja laitan vähän ripsiväriä. Joskus saatan käyttää myös huulipunaa, mutta silloin jätän rajaukset tekemättä. Tähän haasteeseen laitoin myös huuliin hieman huulipunaa (olisi voinut mennä kyllä paremminkin, mutta menkööt)

Vasemman puolimmaisessa kuvassa minulla ei ole meikkiä ollenkaan. Nyt ihoni näyttää melko hyvältä. Se vielä toipuu liian voimakkaan rasvan käytöstä johtuvasta ihottumasta. 

Oikean puolimmaisessa kuvassa olen laittanut arkimeikin lisäksi myös huulipunaa. Tykkään enemmän tummista, kuin vaaleista huulipunista.

 Meikkipussini sisältö on oikeastaan aika suppea: yksi ripsiväri, yksi puuteri, yksi meikkivoide, yksi kulmakynä, yksi kajaali ja pari huulipunaa. Kaikki käyttämäni meikkituotteet ovat myös eri merkkisiä, sillä ole äärettömän pihi meikkien suhteen. Minulla on kuitenkin pari vakiotuotetta, joista en tingi. Esimerkiksi Lumenen nestemäinen musta kajaali (pieni sininen putkilo) on sellainen, jota en vaihda.


En ole koskaan ollut mikään mestarimeikkaaja. En esimerkiksi osaa käyttää/laittaa luomivärejä juuri ollenkaan. Myös varjostusten käyttö on minulle vierasta. Saatan kyllä joskus johonkin hienoon juhlaan panostaa hieman enemmän meikkiin laittamalla luometkin kuntoon, mutta silloin käytän melko hennon sävyisiä ja luonnollisia värejä.

Vaikka meikkaan melkein joka päivä, tykkään olla myös ihan ilman meikkiäkin. Minua ei haittaa mennä ihmistenilmoille täysin naturellinä ja tunnen oloni mukavaksi myös ilman naamamaalia. 

Jollain tavalla hieman ärsyttää joskus se, että ihmiset tulevat sanomaan, etten tarvitse meikkiä, kun minulla on niin hyvä iho/tummat kulmat/tummat ripset/yms yms yms. Ehkä en tarvitsekaan, mutta haluan meikata. 

Kirjoittelen taas joskus. Laittakaa kommenttia :)

6 kommenttia:

 1. Kyllä se meikki vaa tekee paljon, mun mielestä eniten kulmakarvoille, joka taas vaikuttaa eniten ihmisen yleisilmeeseen! Mutta tosi kaunis oot ilman meikkiäkin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ja joo, välillä jos on päivän muuten ilman meikkiä, mut piirtää kulmat, ilme muuttuu jotenki tosi paljo

   Poista
 2. Vau, siulla on aivan täydellinen iho! Oot kyllä oikea onnenmyyrä :)

  VastaaPoista
 3. Tätä postausta oli tosi kiva lukea. :) Näytät kyllä tosi kauniilta ilman meikkiäkin, ja sulla on super hyvä iho!

  Kaunis blogi muutenkin, liityin lukijaksi. :)


  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Sulla on tosi kivan olonen blogi, liityin lukijaks! :)
  Jos kiinnostelee niin käy kurkkaan mun blogia osotteessa; http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista