lauantai 28. tammikuuta 2017

Lauantai

Mun viikonloput kuluu yleensä vaa kotona laiskotellen, leffoja ja sarjoja katellen, musiikkia kuunnellen ja blogeja selaillessa. Saatan tehä viikonloppuna myös jotain hyvää ruokaa.

Tykkään pitää viikonloppuruuan kevyenä ja helppona. Tänään tein tofusalaattia kaapista löytyvistä "left overeista".

Salaattiinhan tuli:
- 2 tomaattia
- pieni sipuli
- 250g tofua (käytin maustamatonta)
- Pätkä kurkkua
- Ruskeita papuja (säilyke)

Pilkoin tofun ja sipulin palasiksi. Lisäsin suolaa ja pippuria ja ruskistin puolet sipulista tofun kanssa pannulla. Huuhtelin pavuista öljyn pois. Pilkoin kaikki loput ainekset pieniksi ja sekoitin kaikki keskenään (myös se toinen puoli sipulista).Silloin kun olen viikonlopun Jyväskylässä, aika tuntuu kuluvan erittäin hitaasti, enkä oikein keksi mitään kunnollista tekemistä. Koulussakin on meneillään sellainen jakso, johon ei kuulu hirveästi mitään ylimääräisiä tehtäviä, joten kouluhommiakaan ei oikein ole. 

Tykkään kyllä välillä olla vain omissa oloissani. Nukkua aamulla pitkään, tehdä kaikkea turhaa (esim maata lattialla), pestä pyykkiä ja seurustella Netflixin kanssa. Ei ole kiire mihinkään eikä pakko tehdä mitään. Rakastan niitäkin viikonloppuja, jolloin menen käymään kotona pohjoisessa. On ihanaa viettää ns suunniteltu viikonloppu ystävien, perheen tai OP:n kanssa.

Viikonloppuisin näytän aina kodittomalta joogaopettajalta
Kirjoittelen teille tässä ihan kohta taas ;)

2 kommenttia:

  1. Lattialla makaaminen on parasta tekemistä (tai tekemättömyyttä) :D

    VastaaPoista
  2. Herkullisen näköistä salaattia ja ihana muki vikassa kuvassa! :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista