keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Lupauksia

Taisin tehdä viime vuonnakin tähän aikaan lupauksia alkavalle vuodelle. Voin kyllä sanoa että ei, en onnistunut tavoitteissani kovinkaan hyvin. Mutta nyt on uusi vuosi ja uuden tahdollisuudet.
Nyt tänä vuonna kutsun näitä lupauksiski, koska "tavoite" ei ole tarpeeksi motivoiva.

Nukun riittävästi
Menen liian usein liian myöhään nukkumaan ja olen seuraavana päivänä aivan kuollut. Sitten nukun päiväunet ja olen taas illalla liian pirteä menemään nukkumaan. Tästä alkaa kierre, joka pikkuhiljaa siirtää nukkumistani yöstä päivälle.

Lopetan keittämättömän makaroonin syömisen tylsyyteen
Minulla on paha tapa syödä keittämätöntä pastaa, kun mitään tähdellistä tekemistä ei ole. Nyt se loppuu! Keksin tylsyyteen parempaa tekemistä!

Aloitan toisenkin liikuntaharrastuksen
Sain vuonna 2016 aikaiseksi aloittaa tanssin uudelleen ja aion jatkaa sitä. Haluaisin tanssin rinnalle jonkun toisenkin liikuntaharrastuksen. Salille tai lenkille en mene! Harmittaa hieman että juuri missään ei voi harrastaa ilman kalliita määräaikaisia jäsenyyksiä. Toivotaan, että löydän jokun uuden lajin.

Lopetan viimetinkaan jättämisen
Esim. koulujuttujen kanssa. Aloitan lukemaan kokeisiin ajoissa, kirjoitan ja palautan tehtävät ajoissa sekä panostan muutenkin kouluun.

Haen ja saan jatko-opiskelupaikan.
Tämä liittyy tuohon viimetinkaan jättämisen lopettamiseen. Aloitan pääsykokeisiin lukemisen ajoissa ja oikeasti keskityn niihin. Ehkä minäkin pääsen vielä korkeakouluunJuon sitä vettä!
Latasin kännykkkäänkin jo sovelluksen, joka muistuttaa juomaan vettä ja johon voi merkata juodun veden määrän

Panostan terveellisempään ruokaan
Teen oikeaa ruokaa itse, enkä elä nuudeleilla. Tulee halvemmaksi ja on terveellisempää.

Painotan ruokavaliotani kasvispainotteisesti
Olen kyllä elänyt noin vuoden jo kasvispainotteisesti ja olen kokenut sen toimivaksi, joten se saa jatkua!

Pidän päätöksistä kiinni
Ihan sama, onko päätös tehty hiljaa omassa päässä vai jollekin toiselle ihmiselle ääneen sanoen, aion pitää päätöksistäni kiinni. Koko mun lupausten lista kuulostaa hyvin kliseiseltä, mutta nämä on niitä asioita, joihin haluan panostaa vuonna 2017.

Toivottavasti tästä vuodesta tulee parempi kuin edellisestä. Minkälaisia lupauksia te olette tehneet vuodelle 2017?

2 kommenttia: