keskiviikko 11. lokakuuta 2017

7+1 syytä, miksi rakastan syksyä

Kouluhommia on ollu nyt ihan uupumukseen asti! Koulussa on ehditty olla reilu kuukausi ja nyt jo tuntuu siltä, että tehtäviä on liikaa ja dedlainit painaa päälle. Huh!

Ajattelin tässä postauksesa kertoa teille, miksi rakastan syksyä niin paljon.

1. Syksyn värit
Rakastan sitä, kun puut muuttuvat keltaisiksi ja oransseiksi. Erityisen kauniilta ruska näyttää maaseudulla. Mun koulu sijaitsee hieman syrjäisemmällä seudulla, luonnon keskellä. Siellä se puiden väriloisto korostuu jotenkin erityisen hyvin 

2. Syksyiset herkut
On niin ihanaa leipoa omena- ja puolukkapiirakkaa, aamiaissämpylöitä, tehdä herkkukaakaoita ja maistella esim. uusia talvi suklaita ja siidereitä (jääkaapissa odottaa pullo Happy Joen winter editionia)

3. Viileät ilmat
Voin rehellisesti sanoa, etten pidä kesästä juuri siksi, että on liian kuuma. Syksyllä on ihana olla ulkona, kun voi pukea päälle ihania villahuiveja, pipoja ja lapasia. Ja oikeanlaisella pukeutumisella ei tule kylmä, joka lisää ulkoilun ihanuutta. Odotan innolla niitä aamuja, jolloin paistaa aurinko, on pienesti pakkasta, mutta lumi ei ole vielä satanut. 4. Syysmyrskyt
Onko mitään ihanampaa, kuin istua sisällä katsomassa leffaa ja juomassa teetä samalla, kun ikkunan takana myrsky pauhaa ihan huolella? No ei ole! 

5. Hämärtyvät illat
Minusta on ihanaa laittaa tuoksukynttilöitä palamaan ja tuplakuplaan valo ja hiihtää sisällä villasukat jalassa. JOtenkin tuntuu, että jopa ruotsin kertaaminen sujuu paremmin, kun on tunnelmat kohdillaan.

6. Kavereiden kanssa oleskelu
Oli se sitten ihan vaan jutusteluhetki kaakaomukin ääressä tai kunnon revittely-baari-ilta, molemmat kuulostavat hyvältä! Syksy on aikaa, jolloin saadaan uusia ystäviä, tutustutaan heihin ja hoidetaan ystävyyttä vahojen ystävien kanssa7. Hemmotteluillat
Syksyllä on ihana ottaa hieman vapaata koulustressistä ja hemmotella itseä oikein kunnolla. Kasvonaamiot, kylpy, sauna, hyvä ruoka, mistä nyt ikinä tykkääkin. Pääasia on, että pää saa levätä hetken.

+8. Halloween
Oon ihan järkyttävä halloween höperö. Nyt tänä vuonna pääsen viimeinkin elämäni ensimmäistä kertaa (ehkä jopa kaksiin) halloweenbileisiin! Jee! 

Kohta alkaa syyslomakin ja silloin saattaa tapahtuakin jotain, josta kirjoittaa. 

Tämän postauksen alle voi muuten ehdottaa aihetta, josta haluaisi lukea postauksen.

Kirjoittelen tässä taas joku päivä :)


2 kommenttia:

  1. Tää sun postaus sai mut tykkäämään syksystä edes iiihan vähän enemmän! Kiitos! <3

    https://taruanuelina.blogspot.fi/

    VastaaPoista