torstai 21. syyskuuta 2017

Kuulumiset snappeina

Nyt olen ollut koulussa 3 viikkoa. Tykkään tosi paljon tästä koulusta, näistä ihmisistä ja kaikesta, mitä tämä "uusi elämä" on tuonut mukanaan. 

Oon snapchattia käyttäny nyt tosi paljon ja kuvia on tullut räpsittyä siitä huolimatta, että känykän kamera ei tarkenna kunnolla... Tässä teille juttuja viime- ja tältä viikoltaSyksy näyttää niin nätiltä! Rakastan syksyä niin paljon!


Käytiin yhden kaverin kanssa kokeilemassa kahvila Kaneli. Oli kyllä ihan superihana kahvila ja tosi hyviä kakkuja!Meidän kampus sijaitsee keskellä ei mitään, järven rannalla ja luonnon helmassa. Samassa rakennuksessa toimii kansanopisto, joten pihapiiristä löytyy lampaita, kanoja ja hevosia. Käytiin viime viikolla rapsuttelemassa lampaita kesken tunnin ihan virkistäytymistarkoituksessa. Meillä oli viime viikon perjantaina fuksiaiset ja kaupunkisuunnistus. Teemana oli elokuvat ja meidän ryhmä liikkui kaupungissa Harry Potter-asuissa. Oli ihan mahtava päivä!Kävin tiistaina tutustumassa Kauppakadun Improon. Sai laittaa haalarit ekaa kertaa päälle! Oli tosi mukava ilta, vaikka mulla ei lippua ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti