perjantai 1. syyskuuta 2017

Syksyn ämpärilista

Niin se kesä meni. Hirveästi en ole kesän aikana ehtinyt tai jaksanut kirjoitella tänne. Tuntuu, että kesä on minulle blogin kannalta erittäin epäinspiroivaa aikaa. Olen ollut koko kesän myös töissä, enkä ole ehtinyt tehdä mitään kiinnostavaa, josta kirjoittaa. Olen ollut kesätöissä kotihoidossa, eli olen päässyt tekemään lähihoitajan töitä vanhusten kanssa.

Sunnuntaina minulla oli viimeinen työpäivä. Viime tiistaina lähdettiin OP:n kanssa ajamaan kohti Kuopiota, jossa odottaa yhteinen kämppä ja uudet opiskelupaikat. Nyt on Ikeareissut tehty, kämppä laitettu ja asetuttu taloksi. Minulla alkaa koulu maanantana ja olen niin innoissani! Tuntuu vieläkin niin oudolta ajatella, että pääsin opiskelemaan juuri sinne, mihin halusin.


Syksy on suosikkivuodenaikani ja syysaika jotenkin inspiroi ihan eri tavalla kuin kesä. Päätin kasata teille nyt alkavan syksyn kunniaksi bucket listin, eli ämpärilistan. Tämä on vähän niinkuin minun tapani fiilistellä alkavaa syksyä.

...Käydä sienestämässä tai muuten ulkoilemassa syksyisessä metsässä
Saa nähdä toteutuuko tämä kohta, sillä sienestämään en itse uskalla mennä (keräilisin todennäköisesti vain myrkkysienet, kun en tunne sieniä vielä niin hyvin)

...Leipoa jotain hyvää pimenevien iltojen kunniaksi
Tämän todellakin toteutan!Mikään ei oo nii ihanaa, ku viettää synkkää sadepäivää leipoen. Haluaisin kokeila jotain kesäkurpitsasta, omenasta, luumuista tai suklaasta. Haluan myös kokeilla jotain uutta, esim. hyydykekakkua vegegeelistä.

...Katsoa sarjoja maratonilla
Uusia ja jo-katsottuja. New Girl pitää katsoa loppuun. Otettiin HBO Nordicin kokeilukuukausi, jotta voidaan katsoa Game Of Thronesin kaudet 5-7. Haluan myös katsoa Outlanderin 1-2 kaudet uudestaan, jotta olen valmistautunut kolmanteen kauteen. Netflixistä löytyvä sarja Norskit kuulosti hyvältä, joten sitä aion ruveta katsomaan johonkin väliin. Vinkkejä hyvistä sarjoista otetaan myös vastaan.


...Pitää tuparit
Nyt kun kämppä on saatu laitettua ja ollaan OP:n kanssa asetuttu taloksi, voidaan ruveta suunnittelemaan tupaantulijaisia!


...Käydä kahvilla kavereiden kanssa
Vaikka kaikki vanhat kaverit jäi taas Oulun korkeudelle, haluan pitää heihin yhteyttä niin paljon kuin voin ja tavata heitä aina, kun olen käymässä kotona. Mikään ei ole niin mukavaa, kuin kahvi- tai lounashetki kavereiden kanssa!

...Saada uusia kavereita
Nyt kun kuvioissa on uusi kaupunki ja uusi koulu, toivon, että kuvioihin astuisi myös kourallinen uusia kavereita

...Aloittaa kotijoogan
Latasin puhelimeen joogasovelluksen, jossa saa itse määrittää liikkeen pituuden, se neuvoo liikkeet ja sovelluksessa on ns. tasoja, joilla edetä ylöspäin. Menee ehdottomasti kokeiluun.

...Maata lattialla kuuntelemassa rauhallista musiikkia

...Opiskella ahkerasti
Opiskeluhan on kaikkein pohjimmainen syy siihen, miksi tulin tänne. Aion todellakin panostaa opiskeluun ja 

...Käydä opiskelijatapahtumissa ahkerasti
Koska opiskelijatapahtumathan on sitä varten, että tehdään uusia ystäviä ja luodaan yhteyksiä ihmisiin, vai mitä? Huomasin Jyväskylässä, että kun mitään ylimääräisiä tapahtumia ei ollut, olin koko ajan vapaa-ajalla yksin ja meinasin kuolla tylsyyteen. Nyt hommaan tulee muutos!

Kirjoittelen taas kohta! Laittakaa kommenttia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti