torstai 3. elokuuta 2017

Qstock 2017

Mun festarineitsyys meni Oulun Qstockille 28.7.-29.7. (oon joskus lapsena käyny Maata näkyvissä-festareilla, mut niitä ei lasketa). Oli kyllä ihan huikea festarikokemus! Olin Lauantain jälkeen niiiiin väsynyt ja mun ääni oli menny melkeen kokonaan, kun olin laulanu ja huutanu koko päivän ihan fiiliksissä. 

Perjantai oli vielä ihan helppo päivä, koska oikeastaan ainoat artistit, jotka halusin oikeasti käydä katsomassa oli Chisu, Haloo Helsinki ja Teflon Brothers. Perjantaina esiintyvästä JP Cooperista tuli mun uus rakkaus. Vaikka en tuntenu biisejä ollenkaan, oli JP Cooper livenä niiiiin hyvä, että laulua oli oikein nautinto kuunnella.

Lauantaina sai kyllä aikatauluttaa ja suunnitella tarkkaan mihin menee ja mihin aikaan, jotta ehtii hyville paikoille. Ehdoton suosikki oli Antti Tuisku. Koko show oli aivan mahtava! Voin nyt kuolla onnellisena, kun oon nähnyt AnaTuden livenä. Sanni, JVG ja Profeetat oli myös aivan mahtavia. Kaija Koo piti jättää välistä, koska kunto vain loppui kesken.

Mielestäni Qstock oli järjestetty hyvin: vesipisteitä oli joka paikassa, vessoja oli tarpeeksi, ruoka festarialueella oli hyvää, eikä festareiden aikana tapahtunut mitään dramaattista. Harkitsen vakavissani meneväni ensi vuonnakin Qstockiin.


Tässä on mun lauantain festariasu. Arvoin noitten verkkosukkahousujen kanssa, mutta laitoin ne lopulta. Näin aika monella verkkosukkiksia, joten sopeuduin hyvin joukkoon. Perjantaina mulla oli päällä musta bandeau ja valkoinen pitsipaita mustien shortsien kanssa.


Antti Tuisku oli vaan liian ihana! <3
Ei se Sanninkaan keikka huono ollut! Sannilla oli jotenkin tosi ihana energia päällä koko ajan, mutta herkkien biisien kohdalla osasi myös rauhoittua. Meinasi tirahtaa tippa linssiin Jos mä oon oikee-biisin aikana. 

Tässä näkyy vielä toi mun päässä oleva hiustatuointi. Meinasin laittaa ensin glitteriä naamaan, mutta päädyin lopulta tollaseen flash-tatuointiin.

1 kommentti:

  1. Haha jee, sama homma mullakin että Qstock oli eka festarikokemus (lukuunottamatta juurikin Maata Näkyvissä- festaria!). Tykkäsin kyllä itekki paljon, kaikki meni nappiin! :) Tosi kiva tuo hiustatuointi!

    Ja hei, ihana tää sun blogi :) Jään ehdottomasti lukijaksi!

    VastaaPoista