tiistai 18. heinäkuuta 2017

We Heart It-haaste 2017

Oon joskus aikaisemminkin tehny tämän haasteen, mutta siitä on jo muutama vuosi, joten päätin päivittää. 

1. Random kuva kokoelmastasi
henna, tattoo, and nails image
Mulla on älytön tatuointikuume. Ei vaan oikeen oo rahaa ja vanhemmat on sitä mieltä, että rahallista apua ei enää tipu, jos käyn laittamassa tatuoinnin. Ehkä sitten, kun tiedän varmasti, että pärjään rahallisesti itse.

2. Unelmien koti3. Kaupunki, jossa haluaisin asua

Kuulostaa ehkä tylsältä sanoa, että haluaisin asua Helsingissä, mutta minusta Helsinki on jotenkin kutsuva. Roomassa haluaisin asua, koska jotenkin Etelä-Euroopan kulttuuri, lämpö ja historia houkuttelee. Italiassa on myös hyvää ruokaa. Olen katsonut ehkä liikaa SKAM:ia, koska olen rakastunut Norjaan ja Osloon! Kävin muutama vuosi sitten perheen kanssa Japanissa ja olimme pari yötä Osakassa ja rakastuin siihen kaupunkiin! Osakassa yhdistyy historia ja nykyaika ja siellä on kaunista ja siistiä (kaduilla olisi voinut kävellä sukkasiltaan)

4. Unelmavaatteitasi
1. Tyllihame on ollu mulla jo tosi kauan hankintalistalla, mutta en oo vielä(kään) saanu aikaseksi hankkia tollasta. Haluisin mustan tyllihameen. 2. Korkkarit. Tykkään hirveesti käyttää korkkareita, vaikka en omista ku parit. 3. Värikäs, taskullinen villatakki ois sellanen, minkä haluaisin ensi talveksi. 4. Tää mekko <3 <3 <3 En tiiä missä käyttäisin, mutta tää ois niiiin unelma.


5. Mitä teen mieluiten vapaa-aikana
Tykkään vapaa-ajalla katsoa sarjoja (tällä hetkellä menossa The New Girl), nukkua päikkäreitä ja söpöillä rakkaan kanssa, käydä tanssimassa ja leipoa.

6. Tavaroita/asioita jotka haluaisit?
Noi meikkisiveltimet on NIIN HIENOJA!  Mistä niitä saa ja paljon ne maksaa? Myös toi mekko on pistäny silmään. Vaikka en tarvitsisi tollasta, enkä tiedä mistä ton saa, haluaisin sen silti. Myös joku pieni ja sievä tatuointi ois mun haluamislistalla. Ja tietenkin opiskelupaikka ois myös ihan kiva...

7. Unelmien lemmikki
Tällä hetkellä musta tuntuu, että en edes halua lemmikkiä. Ehkä joskus.

8. Unelmien mies
outlander, sam heughan, and jamie fraser image
Mullahan on tällä hetkellä unelmien mies, mutta jos Outlander-sarjan Jamie Fraser kävelis vastaan, lähtisin hänen matkaan.

9. Lempiherkut
Tykkään ihan älyttömästi avokaadoista. Mun lempikarkki on Skittles, mutta ostan Skittlessejä vain, jos käyn Ruotsin puolella Ikeassa, jotta en kyllästy niihin. Mun yks lempiruuista on sushi (joo tosi kliseistä). En yritä olla mikään hipsteri, mutta tykkään sushista tosi paljon. Bataattiranskikset on myös yksi mun suosikkiruuista, mutta vain muutamissa paikoissa olen syönyt OIKEASTI hyvia bataattiranuja.

10. Mieleenpainuvimmat tekstit
quote, alive, and life imageTämän haasteen saa ottaa vastaan kuka tahansa. Linkittäkää omat haasteenne minulle, niin käyn mielenkiinnolla lukemassa 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti