tiistai 13. helmikuuta 2018

10 asiaa, joita rakastan

Heippa! Mulla ei ole ollut nettiä nyt muutamaan päivään, joten kirjoittelu on nyt jäänyt vähemmälle. Meidän nettiyhteydellä on uhmaikä, eikä se suostu toimimaan yhtäjaksoisesti kunnolla. Katkeilee ja heikkenee vähän väliä. Ärsyttää! Ja kyllä, olemme soittaneet tukeen, mutta siellä ei osattu auttaa. Pitänee soittaa joku raivopuhelu sinne uudelleen tässä joku päivä. Olen käynyt tekemässä kouluhommiakin koululla, vaikka minulla on ollut itsenäistä opiskelua pari viikkoa.

Mutta asiaan. Keksin viime yönä tämän postausidean. heräsin keskellä yötä tämä idea päässä ja oli pakko kirjoittaa se paperille ylös, jotta muistaisin sen vielä aamulla. Eli 10 asiaa, joita rakastan. Asiat ovat arkisia, mutta minulle tärkeitä.


1. Maata Ollin kainalossa sohvalla katsomassa luontodokkareita
Ollaan nyt useampana iltana katseltu Yle Areenasta tai Netflixistä joku luontodokumentti. Ne on oikeasti tosi viihdyttäviä ja samalla oppii kaikenlaista nippelitietoa (jolla voi sitten myöhemmin päteä)

2. Leipominen
Rakastan loihtia kaikenlaisia kakkuja ja torttuja. Minulla on kuitenkin kaksi ongelmaa: gluteenittomat leivontatarvikkeet on kalliita, enkä saa syötyä leipomuksiani itse. Meidän pakastin on myös pieni, eikä sinnekään mahdu ylijääneitä leipomuksia. Leivon mielelläni, jos tiedossa on jokin tapahtuma tai juhla.

Ollin siskon lapsella oli nimijuhlat viikko sitten lauantaina ja minulla oli tällainen asukokonaisuus päällä. (RAKASTAN tätä mekkoa!)

3. Päiväunet
Mikään ei ole niin ihanaa, kuin nukkua raskaan koulupäivän jälkeen päiväunet!

4. Mummolassa saunominen
Minusta on ihanaa käydä mummolassa ulkosaunassa. Saunailtaan kuuluu myös hyvä mummolaruoka. Mummolassa saunomiset on harvinaista herkkua, kun välimatkaa on reilu 300km.

5. Kotona käyminen
Kun on elänyt arkea täällä Kuopiossa pari kuukautta itsenäisesti, on ihanaa ottaa bussi kotiin. Kotona parasta on sauna, mummola, Muru-koira, äitin ruoka ja kaverit.


6. Vastasiivottu kämppä
Ah se tunne, kun on juuri saanut asunnon siivottua ihan kunnolla! Kun on imuroitu, mopattu, vessa pesty ja tavarat on paikoillaan. Kämpässä vallitsee silloin tietynlainen harmonia. Tekee vain mieli istua paikallaan ja ihailla siistiäasuntoa

7. Kavereitten kanssa kahvilassa istuminen
Kotona käydessä on ihana nähdä kavereita ja vaihtaa kuulumisia. Hyvä kuulumisten vaihtopaikka on kahvila tai lounasravintola, sillä juttelun lomassa voi juoda kupin kaakaota tai syödä annoksen salaattia. Aika kuluu kuin siivillä

8. Hitaat aamut
Aamut, jolloin ei tarvitse herätä aikaisin, ovat parhaita. Saa vetelehtiä sängyssä pitkään ja herätä rauhassa. Heräämisen jälkeen on ihana laittaa radio päälle, käydä aamupesulla, laittaa kasvonaamion naamalle ja tehdä jotain hyvää aamupalaa. Aamupalaa voi istua syömässä kauan ja samalla katsoa Netflixiä tai vlogeja.

9. Etäpäivät
Välillä on tosi virkistävää tehdä kouluhommia kotona kaikessa rauhassa. Eiöen esimerkiksi laitoin samalla ruokaa, kun kuuntelin luentoa. Kaksi kärpästä yhdellä iskulla!

10. Ruokakaupassa käyminen
Tämä on vähän outo juttu, mutta tykkään tosi paljon ruokakaupassa käymisestä. Kauppalistan laatiminen ja arkiruokien miettiminen ei ole kivaa, mutta itse kauppareissu on aina jotenkin mukava.

Mulla oli eilen muuten synttärit! Oon nyt 22! Juhlat juhlittiin jo lauantaina ja oli kyllä melekoset bibikset... :D

Onko teillä muuten suunnitelmia/postauksia ystävänpäiväksi? Lukisin mielelläni! Linkatkaa tuonne alas! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti