perjantai 23. helmikuuta 2018

Näpertelyä

Joskus lapsena harrastin paljonkin tällaisten miniatyyriruokien askartelua Fimo massasta. Askartelin niitä silloin nukkekotiin. Nyt innostuin taas näpertelemään taas pienenpientä ruokaa, mutta koska nukkekotini on koti-kotona, olen askarrellut piperrykset korvakoruiksi.

En muistanuktaan kuinka rentouttavaa ja aivot narikkaan-hommaa tuo askartelu onkaan! Aivan ihanaa istua alas, ideoida ja toteuttaa kaikenlaisia ihania koruja. Minulla on nyt seitsemän paria roikkuvia korvakoruja ja lisäksi parit nappikorvikset...

Haluan nyt ainakin näyttää teille parhaimmistoa ja haluan kuulla teidän mielipiteen näistä.


Kakkupalat

Suklaahippukeksit

Jäätelötuutit

Avokadot

Sushit

Jäätelöpuikot (korvakorukoukkuja oli pariton määrä, joten toisesta puuttuu koukku), Macaronsit ja Donitsit (näihin ei riittänyt koukkuja. pitänee käydä ostamassa lisää)

Askartelunhimo on suuri ja aion näitä näperrellä jatkossa lisääkin. Laittakaa kommenttia, jos haluatte myöhemminkin nähdä askartelujeni tuotoksia :) Olen myös harkinnut myyväni näitä pikkurahalla, jos kiinnostuneita olisi. Onko ihan huono idea? 

Kirjoittelen taas joku päivä

2 kommenttia:

  1. Nyt on kyllä niin suloisia etten kestä! Mun kaveri joskus lukioaikoina myös näperteli tollasia aika samantyyppisiä koruja. Sain häneltä syntymäpäivälahjaks keksipurkki kaulakorun. Se oli kyllä niin suloinen ja ihana. Ihastuin noihin macaronseihin ja susheihin :3

    VastaaPoista