tiistai 13. maaliskuuta 2018

Käytiin katsomassa kesää

Hei taas! Oli kyllä rankka hiihtolomaviikko! Reissaaminen on köyhänä opiskelijana oikeasti aika uuvuttavaa, kun ei ole varaa siihen kaikkein helpoimpaan ratkaisuun. Käytiin tosiaan Ollin kanssa Barcelonassa tuossa viikolla 10. Oli ihana reissu, mutta liian monen mutkan kautta piti seikkailla, kun Helsinki-Kuopio välille ei löydetty juna/bussiyhteyttä enää torstaina illalle, joten piti koukata Tampereen kautta.

Mutta mutta. Barcelona kohteli meitä kyllä hyvin! Oli lämmin ja hyvää ruokaa ja ystävällisiä paikallisia. Käytiin seikkailemassa museoissa (suklaa- ja erotiikkamuseoissa), syötiin hyvin, käytiin nähtävyyksillä ja shoppailtiin. Kävin heittämässä mun talviturkista villasukatki jo välimereen. Veden lämpötila oli ehkä juuri ja juuri +12C. Uimaan en olisi tarennut mennä.Tätä jään kaipaamaan: puolen litran sangriat ihan jollain 3-5eurolla. (ostin liian monta pulloa viiniä ruokakaupasta tuolla, kun olivat niiiiin edullisia)

Barcelonassa koiratki on muodikkaita
Siis nämä oli ihan jotain hämmästyttävää: Noi kaikki oli tehty pelkästään suklaasta!

Lämmintä on!Rakastan keski-Euroopassa juuri tällaisia kapeita katuja, joilla ei kuhise turisteja. (Olen aina itse niin viimeisen päälle turisti, mutta vihaan muita turisteja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti