maanantai 26. maaliskuuta 2018

Posti toi glitteriä

Oon ehkä hieman myöhässä tän trendin kanssa. Tilasin siis Ruffle Armyn Glittershopista vähän kosmetiikkaglittereitä. Eksyin kyseiselle sivulle  ihan vahingossa, kun googlettelin, mistä saisin naamaglittereitä suhteellisen edullisesti ja Suomesta. Ihastuin heidän glitterkauppaansa heti ja jos olisin rahoissa, olisin tilannut koko kaupan tyhjäksi.

Tilasin siis kahta erilaistra glitteriä: 

Candy Diamonds ECO Glitter Mix (pienirakeisempi glitter) ja Siren SILVER glitter mix (suurirakeisempi glitter). Odotin koko viikon kuin kuuta nousevaa, että posti nämä minulle toisi.

Voin kyllä suositella kyseistä kauppaa (perustuu täysin omaan mielipiteeseen). Heillä oli nopeat toimitukset, kiinteä 2,5euron toimitusmaksu ja glitterit ovat sopivan hintaisia. Vaikka glitterpakkaukset ovat melko pieniä (3g/pakkaus), tuote on erittäin riittoisaa. Glitter tuntuu myös mukavalta iholla, eikä ala kutittaa.

Maksoin näistä glittereistä toimituskuluineen reilu 13 euroa.
En malta odottaa perjantaita ihan vain siksi, että olen lähdössä silloin kavereitten kanssa viihteelle ja saan silloin glitteröidä naamani! Voin laittaa kuvia myöhemmin, miltä nämä glitterit näyttävät iholla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti