torstai 15. elokuuta 2013

Herneet nenään palkoineen ja nuin

Suoraan sanoen ärsyttää, joidenkin ihmisten välinpitämättömyys, koska oman navan tuijjottaminen on niin tärkeetä ja koska ei se kuitenkaan ketään haittaa, jos tekee näin. KYLLÄ SE HAITTAA! Onko termi "Käytöstavat" tuttu? Ei ilmeisesti osalle ihmisiä -.- En tiiä, onks tää vaa suomalaisissa vai tekeekö kaikki nän...

Pari päivää sitte, kävelin koulusta tavallisesti bussipysäkille ja istahdin siihen penkille. Kohta samaiselle pysäkille ilmestyy kolme tyttöstä, jotka istahtaa samaiselle penkille ihan viereen tupakalle. Sen vielä ymmärtää, jos bussipysäkillä jää sinne "lasikopin" ulkopuolelle, mutta nää tuli sinne sisälle! Ei vissiin käyny mielessäkään ajatella kanssaeläjien savuttomia keuhkoja -.- (ite en polta) Siinä sauhuttelivat sen ajan kunnes bussi tuli. Nopeestihan sitte määki haisin ihanasti tupakalle. Että kiitos vaan! 

Pointti ei ollu tässä nyt se haju. Oikeesti, tiiättekö millasta paskaa se ulos tuleva savu sisältää!? Minä, tai kukaan muukaan "savuton" henkilö ei todellakaan halua vetää tätä paskaa keuhkoihinsa. Ja sitäpaitsi, mistä voi ikinä tietää, kuinka paha astma vieressä istuvalla henkilöllä on ja millasen astakohtauksen se voi saada tupakan savusta. Ja jos joku pyytää näitä polttajii siirtyyn muualle, osa vaa nyrpistelee ja jupisee hiljaa "Voit ite siirtyy, jos tää häirittee...." EN TODELLAKAAN VOI SIIRTYY! Vaikka joku tupakan polttaja ois ollu bussikatoksessa ensin, HÄN on se jonka kuuluu siirtyy! (sikäli mikäli sillä on palava rööki kädessä) Jokaisella ihmisellä pitäs olla oikeus savuttomaan hengitysilmaan! 

Tää niille, jotka harrastaa yllämainittuu muiden ihmisten ingnooraamista ^^ 


Ei mulla muuta.... Emilia kuittaa.... Olen puhunut : ) 

2 kommenttia:

  1. Tää on kyllä kans nii helevetin fakta juttu! Ärsyttää meilläki, ku koulusta pääsee, niin kaikki tupakoitsijat polttaa siinä pysäkillä! Eikä ihmiset ees sen verran tajua, että siinä sattuu olemaan alle 18-vuotiaita (ite olen 15) ja sitä vanhemmat jotka ei aatellu polttaa elämänsä aikana. Minäkin oon yks niistä, jotka saa hirveää pääkipua tupakan hajusta. Meinaan vähän välii pyörtyä sinne pysäkille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. True! Miks maailmassa pitää olla näitä kyseisiä kusipäitä, jotka ei vaan tajua!? :DD Tuhoisivat vaan omat keuhkonsa eikä kanssaeläjienki keuhkoja siinä samassa >:--(

      Poista