tiistai 27. elokuuta 2013

Metsän keskellä

Anteeksi nyt tää pikkunen postaustauko :< ei oo ollu kauheesti aikaa/aihetta kirjotella mitään ihmeempää.

Aluks haluun hehkuttaa, että pääsin läpi matikan kolmannen kurssin kokeesta! Yayy! Se oli uusinta, koska tavallaan ikäänkuin feilasin sen itse kokeen, ni jouduin sitte uusimaan : ) Mutta läpi meni!

Toinen asia, joka on nyt hoidettu, on tää jo helmikuusta asti ollu tanssipari ongelma : ) nyt seki on selvillä :DD Elämä suorastaan hymyilee mulle!

Mutta asiaan. Oltiin viikonloppuna partioleirillä yhellä kodalla. Meitä oli johtajat minä ja mun yks kaveri Juulia, 3 vartiolaista ja meillä majaileva saksalainen vaihtari-tyttö. 
Perjantai-iltana saavuttiin leiripaikalle ja ekana hommana oli tuhota kodassa (jossa oli tarkotus nukkua) oleva, päänkokoinen ampparin pesä... Eka ilta meniki siinä sitte ruokaa ("tuhkaomenoita" ja tikkuleipiä) laittaessa, leiripaikkaa siivoillessa ja jutellessa. Tyttöset innostuivat siinä pimeen tullessa, ku istuttiin iltanuotiolla, pelotteleen mua tyylillä *katse mun selän taakse* "tuolla seisoo joku". Siirryttiin sitte jossai vaiheessa sisälle kotaan kertoon "iltasatuja", joita mä sitte käänsin enkulin kielelle vaihtarin kuultavaksi : ) Oli vähä kylmä yö, ja aamulla kaikkia paleli.

Seuraavana päivänä tehtii aamupalaksi kananmunia ja pekonia. Minä ja Juulia lähettiin viritteleen suunnistusrataa metikköön ja tytöt jäi pelaan korttia vaihtarin kaa. Tultiin sitte takasi jonku puolen tunnin päästä ja tytöt lähti suunnistaan. Alettiin sillävälin laittaa ruokaa (nuotioperunoita ja lihapullia). Me paistettiin perunat ja tytöt teki lihapullat : ) Nam nam! Juulia intoutu tekeen meille karkkipäivä-lauantaiksi maapähkinä-ladduja (jotaki intialaisia karkkeja). #SokeripussiOnKaveri Niihi tuli sokerii, vettä ja pähkinöitä. Oli aika ällöjä :DD Seki päivä meni sitte ruuan ja keskustelun merkeissä. Tehtiin iltaruuaks pizzaa. Kolmesta folio vuuasta uuni :DD Oli aika hieno ja tuli aika hyvää pizzaa. 

Muutama kuva leiristä : )

Sen ampparin pesän jäänteet

"Tilannekuva"

Siirrettiin meijän nuotio pihalta sisälle kotaan :DD (se oli huono idea)

Aaamupalaa

Keitettyjä lihapullia

Maapähkinä-ladduja
Meijän ihan sikahieno pizzauuni ja siellä paistumassa oleva sikahieno pizza

Mutta pötisen teille taas joskus : ) Pistäkää kommenttia ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti