tiistai 14. tammikuuta 2014

Kaikkee huonoo ja vähä hyvää

Tervehdys taas piiiiiitkästä aikaa. En oo taas jaksanu kirjottaa mitää, koska oon laiska. Mutta joo... Koko viime viikko plus eilinen ja tää päivä on ollu aika paskaa (muutamaa positiivisempaa asiaa lukuunottamatta) En oo oikee saanu ees nukuttuu yöllä, ku iltasin on vaa kaikki ajatukset pyöriny päässä ja aamulla herätessä on aina ollu sellanen "eiii-en-jaksa-mitää-koska-yhyää-enjaksa" olo. Oon juonu liikaa kahvia ja luistanu liian monen koulujutun tekemisestä, enkä mä vieläkää osaa tanssii tangoo (kohta tulee kiire...) Oon vaa istunu kotona koneella ja kattonu Awkwardii (joka on muute aivan loistava sarja, mutta Jenna ja Matty on ällöttävän täydellinen pari....) Ei vaa oo huvittanu tehä mitää. Jostai syystä on vaa ollu sellane masentunu olo.

Jotai positiivista tältä viikolta kuitenki se, et meillä oli lauantaina tyttöjen kaa lautapeli-ilta :DD Koko meijä talo vaa meijän käytössä, ku porukat lähti mummilaan. Pelattiin trivial pursuit disney versioo, melu aliasta (Sen oikee nimi oli joku Tabuu... en muista :DD), Monopolii ja blokkusta. Oon iha surkee kaupankäyntipeleissä kuten Monopoli ja ylläri pylläri hävisin taas. En oo varmaa koskaa voittanu sitä :D Jouduin Erottajalle, jossa oli 2 taloo ja menin konkurssiin. Mut hauskaa oli :) Peli-illan tarkotus oliki et pietää hauskaa ja unohetaa (ainaki vähäks aikaa) kaikki murheilut ja turhat ajatukset.

Eile meillä oli omatanssiharkat vanhoja varte. Kolmelta piti alottaa, ja lähin iha tätä aatellen 20 minuuttii aiemmin koulustaki, et ehin edellisee linkkuun. (En siis tanssi omassa koulussa vanhoja) Seisoskelin siinä pysäkillä iha hyvän aikaa ja kello alko lähennellä kolmee. Linkun ois pitäny tulla 14:40, mutta ei tullukkaa sitte ollenkaa -.- Kiitos tosi paljon sille kuskille, joka jätti ajamatta sen vuoron. Eikä ollu eka kerta -.-' 30minuuttia seisoin pysäkillä -17C pakkasessa. Mäki tykkään jäätyneistä varpaista ja sormista <3

Mutta pötisen teille taas joskus : ) Pistäkää kommenttii ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti