sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Viimeaikaisia suosikkeja

En oo koskaan jaksanu tehä mitään kuukauden suosikkeja, mutta oon postaillu suosikeista aina silloin kun mulla on jotain juttuja, joista oon innostunu. Nyt minulla on kuitenkin vuodenvaihteen aikana kertyneitä suosikkeja, jotka haluaisin esitellä teillekin.

💕 Kasvonaamio
 
Sain joululahjaksi Linnealta tällasen L’Oréalin kasvonaamiota. Olen tämän viikon aikana käyttänyt tätä kolme kertaa ja oon kyllä huomannu tuloksia. Mun nenänvarren ja leuan mustapäät on hävinny melkeen kokonaan! Iho tuntuu tän naamion jälkeen tosi pehmeeltä ja sileältä. Suosittelen!

💕 Oatly!:n mansikkajäätelö
Maistelin tätä jäätelöä jo ennen joulua. En oo aikasemmin syöny kasvipohjasta jäätelöä ja minulla saattoi olla ehkä pieniä ennakkoluulojakin kaurajäätelöstä. Tämä osoittautui kuitenkin tosi hyvän makuiseksi! Jotenkin tämä jäätelö ei tunnnu kylmältä, vaikka sen olisi ottanut suoraan pakkasesta...

💕 Granaattiomenat
Ostin eilen granaattiomenan ja räpelsin siitä kaikki siemenet talteen. Tänään aamulla laitoin niitä (banaanin ja kaurahiutaleiden kanssa) maustamattoman jugurtin päälle.Sopii erittäin hyvin! Granaattiomenassa on minusta ihana rakenne ja siemenet näyttävät pieniltä rubiineilta. VINKKI: jos olet herkkulakossa ja tekee mieli jotain makeaa, syö granaattiomena. Siemenet on ihania naposteltavia!

💕 water reminder sovellus
Tämä liittyy uudenvuodenlupaukseeni. Minulla on ollut tämä sovellus aikaisemminkin. Siihen kirjataan ylös oma paino ja sovellus laskee paljonko vettä pitää päivässä juoda. Sovellukseen laitetaan ylös juotu vesimäärä. Sovellukseen saa myös hälytyksen, jonka voi asettaa hälyttämään tietyn väliajoin. Hälytys muistuttaa juomaan vettä. Minulla hälytys soi 1,5h välein.

💕Skam
Skam on norjalainen nuorten TV-sarja, jota voi katsoa Areenasta. Olen täysin koukussa tähän sarjaan! Jaksot ovat n. 15-20 minuutin mittaisia, joten pitää varoa, ettei katso koko tuotantokautta yhdessä illassa

💕 Tuorepuurot
Minusta on tullut tuorepuurohöperö! Jos koulu alkaa kahdeksalta, ja tiedän, että en ehdi ruveta aamulla laittamaan aamupalaa, teen edellisenä iltana tuorepuuron jääkaappiin tekeytymään. Aamulla on helppo ottaa puuro vain jääkaapista ja syödä se nopeasti ennen lähtöä.

Mehukeittotuorepuuro
- 1dl maustamatonta jugurttia
- 1dl kaurahiutaleita
- 1dl mehukeittoa


Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita jääkaappiin kannelliseen rasiaan (esim. pakasterasia) yöksi. Sekoita puuroa ja laita halutessasi puuron päälle tuoreita hedelmiä ennen tarjoilua.

Marjaisa tuorepuuro
- 1dl maitoa
- 1dl maustamatonta jugurttia
- 1dl kaurahiutaleita
- 1dl pakastemarjoja (vedelmat ja mustikat parhaita)

VINKKI: kannattaa kokeilla tehdä puuro manteli- tai kauramaitoon, jolloin maku muuttuu hieman makeammaksi.

(Pahoittelen tekstin värejä. Blogger ei halunnut millään suostua yhteistyöhön, enkä minä ole koodaaja, joten en vain tajua, miten tämän korjaisi.)

2 kommenttia:

  1. Noita L'orealin kasvonaamioita ois niin kiva kokeilla! Tuorepuurot ja Skam on molemmat tosi ihania, onneksi Skamista tuli kolmaskin kausi suomeksi :)
    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä! ajattelin viettääkin tämän päivän Skamin ja kuuman teen parissa <3

      Poista