perjantai 17. helmikuuta 2017

Sisustusinspiraatio

Mulla on taas hirvee sisustushinku! Sain synttärilahjaksi 70e lahjakortin H&M homeen ja mun sormet oikeen syyhyää päästä sinne kierteleen! Mitään suurempaahan sieltä ei pysty ostamaan, mutta kaikkea pientä ihanaa! 
Yritän kuitenkin pitää mun valinnat sellasina järkevinä, että en rupea keräämään suuria määriä rojua joka paikkaan. 


1. Kynttilät on mun mielestä tosi nättejä sisustuksessa. Niille pitäisi vain löytää oikeanlaisia jalkoja ja alustoja, jotta kokonaisuus näyttäisi kivalta. Kynttilänjalkojen lisäksi tarvitsisin laatikon, jossa säilyttää käyttämättömiä kynttilöitä. 2. Kaipaisin kovasti kasveja tänne. Minullahan oli kaktus Steve, mutta hänestä on jo aika jättänyt kauan sitten. Kasvit tuovat mukavaa raikkautta ja väriä. 3. Asuntoni seinät näyttävät aika paljailta pelkkinä valkoisina. Taulut ja maalaukset olisi mukava piristys. En ole kyllä ihan varma, saanko lyödä nauloja seiniin...


4. Olen jo pitään haaveillut tuollaisesta "note boardista". Hakusessa olisi juurikin tuollainen metallinen. 5. Tämä kuva herätti jotain inspiraatiota, en tiedä oikein mitä... 6. Haluaisin sängylleni jonkun uuden päiväpeiton/huovan. Aivan unelma olisi tuollainen meganeulos, mutta ne voivat maksaa parikin sataa euroa.


7. Tässäkin kuvassa oli jotain inspiroivaa. Tuo kasvitaulu on hieno. Olisipa minunkin keittiö noin valoisa. 8. Kunhan löydän jostain tuollaisia lasipurkki-juomalaseja kohtuu hintaan... 9. Haluaisin sänkyni päälle hyllyn, johon laittaa kirjoja ja muita esineitä. Harmittaa, että en saa tehdä seinään reikiä hyllyä varten

Käväisin tuossa jo katselemassa, mitä H&M homesta löytyisi, mutta mukaan tarttui vain tyynyliina koristetyynylle. Haluan muutakin kun vain tyynyliinoja. Jyväskylän Home-puoli on kuitenkin aika pieni... Pitäisi päästä Helsinkiin shoppailemaan.

2 kommenttia:

  1. Iteki haluisin kasveja omaan asuntooni, mut oon aika huono muistaa kastella niitä, hehe.
    Sisustamispistos iskee itelleniki aina vähän väliä, mut sillonki mietin aina tarkkaan et mitä ostan vai ostanko mitään. En tahdo itekään mitään turhaa, jotka kasautuu sitte kaappeihin tai varastoon.
    Sulla on muuten tosi ihana blogi. Sait uuden lukijan :)

    http://paula-beautyqueen.blogspot.fi/

    VastaaPoista