lauantai 18. helmikuuta 2017

Entistäkin tasa-arvoisempi Suomi

17.2.2017 hylättiin Aito avioliitto kansalaisaloite.

Upeaa, että Suomi on siirtynyt VIHDOINKIN 2017-luvulle! Tiedän, että olen herkkä provosoitumaan ihmisten typeryydestä ja yritän siksi välttääkin keskustelupalstojen lukemisen, mutta nyt oli pakko käydä selaamassa. Onneksi 90% kommenteista oli positiivisia ja vähintäänkin suvaitsevaisia, mutta tietenkin mukaan mahtuu aina niitä, joiden kirjoittajat omistavat vain kaksi toimivaa aivosolua. 

Mielestäni oli muutenkin typerää, että jo aikaa sitten päätettyä asiaa ruvetaan vielä sorkkimaan ja jossittelemaan. Vaikuttaa melkein siltä, että huonot häviäjät aloittavat rääkymisen ja haluavat vielä yrittää muuttaa jo sovittuja asioita.

Kasasin teille tähän typerimpiä kommentteja koskien 1.3.2017 voimaan tulevaa tasa-arvoista avioliittolakia.

Nyt ne popparit viimeistään tekeytymään!

"Seuraavaksi saa mennä naimisiin koiran ja kopiokoneen kanssa"
Miten voit verrata kahden aikuisen ihmisen välistä liittoa eläimeen tai esineeseen? Ihmettelen yhä, miten on mahdollista, että idiootit saavat mennä naimisiin ja tehdä lapsia...

"Kohta kaikki pedofiilitkin saa mennä naimisiin"
Ja saahan ne pedofiilit mennäkin naimisiin... täysi-ikäisen kanssa. Eipäs siinä. Edelleenkään en ymmärrä, miksi pitää verrata kahta samaa sukupuolta olevan aikuisen liittoa aikuisen seksuaaliseen haluun lasta kohtaan...

"Raamatussa sanotaan, että avioliitto on miehen ja naisen välinen!"
Raamatussa sanotaan myös, että orjat ja sapattina työskentelevän kivittäminen on hyväksyttävää. Siellä kielletään myös äyriäisten syöminen ja hiusten leikkaaminen. Eiköhän olisi aika tulla jo tälle vuosiluvulle?

"Suomen syntyvyys tulee pienenemään, koska homot alkavat avioitua. Mies ja mies eivät voi saada lasta!"
On niitä homoja ollut koko maailman historian ajan, vaikka heille ei ole ollut olemassa oikeutta avioitua. Se, että homoparit saavat vihdoinkin mennä naimisiin, ei tarkoita sitä, että jollain maagisella tavalla enemmistö väestöstä "muuttuu" homoiksi. Edelleenkin homot ovat vähemmistöä.

"Suomi on pilalla! Vois muuttaa kuuhun."
Jos koko elämäsi romahti tämän takia ja koet, että tasa-arvoisen avioliiton takia jotain otetaan sinulta pois, niin ole hyvä, muuta kuuhun. Emme jää kaipaamaan sinua.

"Nyt homot alkavaa lisääntymään!"
Onkohan joku nukkunut ylä-asteen bilsan tunnilla? Kaksi samaa sukupuolta olevaa ihmistä ei edelleenkään voi lisääntyä keskenään.

"Ihan hyvä että homot saa mennä naimisiin, kunhan eivät yritä minua!"
Eihän jokainen vastaan kävelevä heterokaan yritä epätoivoisesti iskeä sinua ja pakottaa sinua alttarille. You only wish!

"Ajatelkaa lapsia! Lapsi tarvitsee äidin JA isän!"
No mites YH vanhemmat? Lapselle riittää, että hänellä on joku rakastava ja turvallinen aikuinen elämässä. Lasta ei voisi vähempää kiinnostaa, onko hänellä kaksi isää vai isä ja äiti, kunhan hän saa riittävästi rakkautta, rajoja ja huolenpitoa.

Ja toinen lapsiin liittyvä kommentti...

"Ei lapsen tarvitse noin pienenä saada vielä homon mallia! Päättäköön itse vanhempana miten suuntautuu!"
No miksi on sitten täysin ok antaa lapselle "heteron malli" jos vanhemmat ovat eri sukupuolta? Ei ole olemassa homon mallia tai heteron mallia. Vaikka lapsi ottaakin paljon mallia vanhemmistaan, se ei ole automaattista, että homovanhempien lapsesta tulee homo. Voihan heterovanhemmankin lapsi olla homo.

"Avioliitto on tarkoitettu perheen perustamiseen!"
Ei ole kenenkään velvollisuus hankkia lapsia. Ei jokainen heteroparikaan halua lapsia. Tämä saattaa olla ehkä uutta tietoa, mutta homoparikin voi perustaa perheen ja kasvattaa lapsistaan normaaleja aikuisia.

"Moraalin lasku. Tästä se rappio alkaa"
Mielestäni tämä on LOISTAVA edistysaskel! Eikä tässä ole mitään moraalitonta.


Yleisesti kaikille tasa-arvoista avioliittoa vastaan oleville ihmisille haluaisin sanoa seuraavaa: Tämän ei pitäisi kutittaa sinun persettäsi millään lailla, joten lopeta uliseminen ja hyväksy se, että Suomi on nyt entistäkin tasa-arvoisempi.
(On kuitenkin totta, että vielä on töitä tehtävänä, jotta tässä maassa oltaisiin 100% tasa-arvoisia)

3 kommenttia:

 1. On harmi, että tästäkin maasta (kuten koko maailmasta) vielä tänä päivänä löytyy niin homovastaisia ihmisiä. Ihan ihme, että tuollainen Aito avioliitto-kansalaisaloite oli edes pistetty alulle... Toivottavasti aikojen saatossa ihmiset saavat elää maailmassa, jossa kenenkään mielestä ei ole sen erikoisempaa olla homo kuin heterokaan ja kaikkialla vallitsisi tasa-arvo!

  http://kanervaneuvonen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Ehkä tästä vielä edistytään lisää :)

   Poista
 2. Oon myös itsekin todella tyytyväinen tähän päätökseen, että nyt jokainen saa mennä kenen kanssa tahansa alttarille! :-)<3

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista